Tarih: 15.03.2012 17:47

İZAYDAŞ’tan yerel yönetimler eğitimi!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren İZAYDAŞ, bilgi ve teknolojisini Kocaeli ilçe belediyeleri ile paylaşıyor. Bu kapsamda ‘İZAYDAŞ Akademi’ adlı eğitim birimini oluşturan İZAYDAŞ, yerel yönetimler personeline verdiği çevre ve atık yönetimiyle ilgili mevzuat ve pratik uygulamaları kapsayan eğitimi tamamladı.

 

 

ÇEVRE YÖNETİCİLERİNE EĞİTİM

 

 

Atık yönetimi sektörünün lideri olan İZAYDAŞ, bilgi ve tecrübesini paylaşma yolunda önemli bir çalışma daha başlattı. 2011 yılında başlayan ‘İZAYDAŞ Akademi’ 16 kişiden oluşan Kocaeli İlçe belediyelerinde yönetici ve personeline eğitim verdi. İZAYDAŞ’ın konusunda uzman kadroları tarafından verilen çevre ve atık yönetimiyle mevzuat eğitimi pratik uygulamalar ile devam etti.

 

 

ÇEVREYE YARARLI EĞİTİM

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit, Kartepe, Kandıra, Gebze, Karamürsel, Darıca, Körfez, Başiskele, Çayırova ve Derince belediyelerinden olmak üzere 16 kişi katılım gösterdi. Katılımcıların belediyelerdeki görevleri nedeniyle yabancı olmadıkları konularda, özellikle Kocaeli’nde çevreye yönelik çalışmalar hakkında en son bilgilerin paylaşıldığı, karşılıklı koordinasyon ve uygulama standartları ve yasal süreçlerin çek edildiği çevreye yararlı bir eğitim çalışması tamamlandı.

 

 

SARAÇ: BİRİKİMLERİMİZİ PAYLAŞIYORUZ

 

 

Programda bir konuşma yapan İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç,  “Birikimimizi sektörün aktörleri ile daha sistematik olarak paylaşmayı hedeflemiştik. ‘İZAYDAŞ Akademi’ kurumsal vizyonumuza olduğu kadar katılımcılara da değer katması nedeniyle bizim çok önem verdiğimiz bir çalışmadır. Katılımcıların bir belediye kuruluşu olması nedeniyle bu eğitimin, kardeş kuruluşlar dayanışması ve birbirini bilgilendirme çalışması şeklinde devam edecek” şeklinde konuştu.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —