Tarih: 29.12.2011 11:55

İZAYDAŞ’tan üniversitelilere Ders

Facebook Twitter Linked-in

Atık yönetimi sektörünün lideri olan İZAYDAŞ, Kocaeli Üniversitesi Yerel Yönetimler öğrencilerine eğitim verdi. Proje dersi kapsamında İZAYDAŞ’ ta incelemeler yapan öğrenciler, verilen teorik eğitimlerle, atık yönetiminin tüm aşamalarını görme imkânı buldu. İZAYDAŞ görevlileri eşliğinde tesisleri inceleyen öğrenciler İZAYDAŞ’ın çalışma sistemini öğrendiler.

SUNUM EŞİLİĞİNDE

İZAYDAŞ’ın konusunda uzman kadroları tarafından verilen teorik eğitimlerle, atık yönetiminin tüm aşamaları katılımcı öğrencilerle sinevizyon eşliğinde sunum yapıldı. Eğitim programı çerçevesinde, İZAYDAŞ genel tanıtımı, atık yönetimine giriş ve atık hiyerarşisi, atıkların sınıflandırılması, ambalajlama ve atık kabul kriterleri - atıkların taşınması, düzenli depolama saha yapım ve işletimi, tehlikeli atıkların geri kazanılması ve bertaraf yöntemleri dersleri işlendi.

 

ÖĞRENCİLER BİLGİLENDİ

Kocaeli Üniversitesi Yerel Yönetimler bölümü öğrencileri İZAYDAŞ’ta eğitimlere Proje dersi Öğretim görevlisi Abdullah Köktürk eşliğinde katıldı. Öğrenciler, çok yararlı ve pratikte işe yarar bilgileri öğrenmiş olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını, bu eğitimin yerel yönetimler bölümünde kendilerine avantaj sağlayacağına inandıklarını belirttiler. Üniversiteliler İZAYDAŞ teknik gezisinin ardından personel ile birlikte yemek yedi, birlikte fotoğraf çekildi öğrenciler ardından tanıtım broşürleri dağıtıldı.

 

SARAÇ “ÖĞRENDİKLERİNİZİ PAYLAŞIN”

Eğitimde öğrencilere hoş geldiniz diyerek bir konuşma yapan İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç;  “İZAYDAŞ temiz çevre ve sağlıklı bir toplum için çalışmalarına sürekli kendini yenileyerek devam ediyor. Toplumumuzun bilinçlenmesi için siz üniversiteli öğrencilerimiz bizler için çok önemli. Sizlere her zaman kapımız açık. Öğrendiğiniz bilgileri arkadaşlarınızla paylaşmanız bizleri mutlu eder, amacımıza hedeflerimiz biraz daha yakılanlaştırır” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —