Tarih: 22.10.2018 15:24

İYİ Parti'de 2 ilçe kaldı

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, ilçe başkanlarının atamalarına devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 7 ilçe başkanının atamalarını tamamlayan Yıldız, 3 ilçenin daha atamasını gerçekleştirdiklerini açıkladı

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Genel Merkez tarafından ilçe teşkilatlarında istenen değişim için istifa eden ilçe başkanlarının yerine yenilerini atamaya devam ediyor. Bazı ilçelerde değişiklik yapılacağını belirten İl Başkanı Yıldız, bazı ilçe başkanları ile de yola devam edeceğini söylemişti. Geçtiğimiz hafta 7 ilçenin atamalarını gerçekleştiren Yıldız, 3 ilçenin daha atamasının yapıldığını açıkladı. Bu ilçeler; Çayırova, Başiskele ve Karamürsel. Çayırova'da eski başkan Beyler Sevindik ile, Başiskele'de de eski Başkan Şaban Gençer ile devam etme kararı alınırken Karamürsel'e Sebahattin Özkan'ın ataması yapıldı.

İlk olarak Gebze’ye eski Mimarlar Odası Başkanı Özhan Öztürk ve Darıca’ya ise Mali Müşavir Özer Yıldız atanmış, daha sonra da Gölcük İlçe'ye istifa eden mevcut başkan İsmail Aynacı yeniden görevlendirilmişti. İl Başkanı Yıldız, geçtiğimiz hafta Kartepe İlçe Başkanı Musa Coşkun, Derince İlçe Başkanı Metin Savaş Sulu, Kandıra İlçe Başkanı Hilal Altınay ve Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz ile yola devam etme kararı aldıklarını açıklamıştı. Yola devam edilen ilçeler arasına Çayırova ile Başiskele de eklendi.

 

İZMİT VE KÖRFEZ KALDI

İYİ Parti'de son olarak Çayırova'ya eski Başkan Beyler Sevindik ve Başiskele'ye de eski Başkan Şaban Gençer yeniden görevlendirilirken Karamürsel'e de Sebahattin Özkan'ın ataması yapıldı. Geriye kalan İzmit ve Körfez ilçe başkanlarının ataması için çalışmalar sürdürülürken her iki ilçede de birden fazla aday olduğu öğrenildi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —