Tarih: 06.10.2018 09:39

İYİ Parti Darıca'ya yeni başkan

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in talimatıyla ilçe başkanlıklarında da değişim devam ediyor. İl Başkanı Şanbaz Yıldız, görevini sürdüren Darıca İlçe Başkanı Emel Serim'in yerine Özer Yıldız'ı atadı

İYİ Parti’de Genel Merkez’in talimatı ile ilçe başkanları istifalarını vermeye devam ediyor. İlimizde de bir İlçe teşkilatlarında bir başkan değişikliği daha yaşandı. Darıca’da başkanlık görevini yerini getiren Emel Serim'in yerine Serbest Mali Müşavir Özer Yıldız getirildi.

ÖZER YILDIZ KİMDİR

1969 yılında Erzurum İli Şenkaya İlçesi Çatalelma Köyü’nde doğdu. İlkokulu Çatalelma Köyü’nde, ortaokulu Gaziler (Bardız) Ortaokulu’nda okudu. 1986 yılında İstanbul-Kartal Ticaret Lisesi’nden mezun oldu.2006 yılında Sebest Muhasebeci olarak Kocaeli İli Darıca İlçesi’nde muhasebe bürosunu kurdu. 2010 yılında 2009 Yılında Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Mesleki Uyum Eğitimini tamamladıktan sonra Mali Müşavirlik Sınavını Kazanmış oldu. 2010 yılından beri Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) unvanı ile Darıca’da mali müşavirlik hizmeti vermekte. 27 yıldır Darıca’da ikamet ediyor, evli ve 4 çocuk babasıdır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —