Tarih: 12.12.2016 12:48

'İte köpeğe prim vermeyeceğiz' deyip tarihi kararı açıkladı

Facebook Twitter Linked-in

Fikret Orman, Vodafone Arena'nın yanındaki (Beleştepe) alana geldi ve hayatını kaybedenler için karanfil bıraktı. BeşiktaşBaşkanı Orman, hain terör saldırısının ardından tarihi karar aldı. Burada yaptığı konuşmada terörü lanetleyen Fikret Orman, herkesi çarşamba günkü Kayserispor maçına davet etti. Bu maç için kombinelerin kaldırıldığını açıklayan Orman, toplanan bilet paralarının şehit ailelerine verileceğini duyurdu.

"İTE KÖPEĞE PRİM VERMEYECEĞİZ"

Fikret Orman yaptığı açıklamada "Fedakar polislerimize düzenlenen alçak terör saldırısını kulübüm adına lanetliyorum. Vefa Karakurdu ve Tunç Uncu kardeşlerimizi kaybetmiş olmaktan derin üzüntü içerisindeyiz. Acımız henüz çok taze ancak bu ülke için birçok sporcusunu şehit vermiş bu camia ite köpeğe prim vermeyecektir." dedi.

"GELECEK MAÇ KOMBİNELER İPTAL, GELİRLER ŞEHİT AİLELERİNE"

Şehitler Tepesi'ne giderek terör saldırısını lanetleyen Orman, "Çarşamba günü oynayacağımız kupa maçında kombineleri 1 maçlığına kaldıracağız. Her takımın taraftarlarını davet ediyorum. Biz de yönetici arkadaşlarımızla ailelerimizi alıp çarşambagünü maçta olacağız. Hasılat gelirini şehit ailelerine bağışlayacağız" dedi.

"BU ÜLKEYİ BÖLMEYE KİMSENİN GÜCÜ YETMEYECEK"

Fikret Orman'ın açıklamaları şu şekilde oldu:

"Bursaspor maçının hemen akabinde fedekar polisimize karşı yapılan bombalı saldırıyı camiam adına lanetliyorum. Vefa Karakurdu ve Tunç Uncu kardeşlerimizi kaybetmiş olmaktan derin üzüntü içerisindeyiz. Acımız henüz çok taze ancak bu ülke için birçok sporcusunu şehit vermiş bu camia ite köpeğe prim vermeyecektir. Maçlarımızı stadımızda oynacağız. Bizler tüm yöneticiler, ailelerimiz ile maça geleceğiz. Renk ayrımı yapmadan tüm sporseverleri de Vodafone Arena'ya bekliyoruz. Bugün itibariyle kombineleri kaldırıyoruz. Çarşamba günü oynayacağımız maçta kombineleri kaldırıyoruz. Elde edilecek geliri şehit ailelerine vereceğiz. Herkes parasıyla gelecek ve bu parayla şehit ailelerine bağışlayacağız. Allah ölenlerin ailerine sabır versin. Ülkemiz büyük bir ülkedir. Hiçbir şekilde taviz vermeyeceğiz bu güzel ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —