Tarih: 18.03.2014 17:35

İstikrara sabotaj var!

Facebook Twitter Linked-in

Işık, Kocaeli’nin Gebze sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda Fikri Işık, "Eğer siz kişi başına düşen milli gelirinizi 3 bin 300 dolardan 10 bin 500-11 bin dolar mertebesine getirirseniz, geleceğe yönelik bazı odakların bazı endişeler duyması kaçınılmaz.

 

Kim hangi endişeyi duyarsa duysun, kim hangi noktada korkarsa korksun, biz 2023 hedeflerimizi tutturacağız. İktidarı devir aldığımızda bu ülke 36 milyar dolar ihracatı olan ülkeydi. Bugün 152 milyar dolar ihracatı olan ülke konumuna geldik. Bunları bizim insanımız için yeterli görmüyoruz çok daha fazlasını hak ediyoruz." Dedi. 2023 yılında Türkiye'nin 500 milyar dolar ihracatı hedeflediklerini vurgulayan Bakan Işık, "Yapacağımız çalışmalarla hedefimize ulaşacağız.

 

İnşallah bunları başaracağız yeter ki Türkiye'de istikrara ve güvene yönelik bir sabotaj girişimi başarılı olmasın. Yeter ki Türkiye'nin bu yürüyüşünün önüne kimse engel koymaya çalışmasın. Oluyor mu oluyor ama 'başarıyorlar mı derseniz', bizi biraz uğraştırsalar da çok şükür başaramıyorlar. Bundan sonra da başarmamaları için elimizden gelen gayreti göstereceğiz." Dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —