Tarih: 19.03.2016 13:00

İstiklal Caddesi'nde Canlı Bomba Saldırısı:

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstiklal Caddesi'ndeki patlama ile ilgili açıklama yaptı. İstanbul Valisi Vasip Şahin, canlı bomba ile birlikte 5 kişinin öldüğünü, 20 de yaralı olduğunu söyledi. Yaralılardan 2'sinin durumu ağır. Vali Vasip Şahin "Olayın detayları üzerinde çalışmalar devam etmektedir. İnceleme bitince bilgi verilecektir." dedi.

VALİ'DEN AÇIKLAMA! ÖLENLERDEN BİRİ CANLI BOMBA

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Beyoğlu'nda kaymakamlık önünde canlı bomba saldırısı meydana geldiğini belirterek, olayda canlı bombayla birlikte 5 kişinin hayatını kaybettiğini, 2'si ağır 21 kişinin yaralandığını açıkladı. Vali Şahin, saldırıya ilişkin detaylı açıklamanın incelemelerin ardından yapılacağını aktardı.

BİRİ HASTANEDE VEFAT ETTİ

Şahin, yaptığı açıklamada "Beyoğlu'nda kaymakamlık önünde öğleden önce bir canlı bomba kendini patlatarak 3 vatandaşımızın ölümüne sebebiyet vermiştir, 20 vatandaş yaralı olarak hastanelere kaldırıldı. Bunlardan 3'ü ağırdı. Bunlardan biri de biraz önce hastanede vefat etmiştir" dedi.

İstanbul Valisi Şahin, saldırıya ilişkin detaylı açıklamanın incelemelerin ardından yapılacağını aktardı.

"NİŞANTAŞI'NDA PATLAMA OLDUĞU BİLGİSİ DOĞRU DEĞİL"

Vasip Şahin, patlamanın ardından Nişantaşı'nda da bir saldırı gerçekleştiğine yönelik özellikle sosyal medyada yayılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

istiklal-caddesi-nde-canli-bomba-saldirisi-5-8275119_7914_m.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —