Tarih: 14.06.2016 15:53

İşte seri katilin son görüntüsü

Facebook Twitter Linked-in

Seri katil Atalay Filiz ile dün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Filiz'in İzmir'de yakalanmadan önce güvenlik kameralarına yansıyan yeni görüntüleri ortaya çıktı. Atalay Filiz'in Baro tarafından görevlendirilen avukatının savunmasında "İradesi tutsak altına alınmış şekilde, gizli güçlerden kendisine verilen gizli talimatlar doğrultusunda hareket ettiğine inanıyor." dediği öğrenildi.

YAKALANMADAN ÖNCEKİ SON GÖRÜNTÜLER

Seri katil Atalay Filiz'in yakalanmadan önce güvenlik kameralarına yansıyan yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Atalay Filiz'in İzmir'de kaldığı öğrenci evinden ayrıldıktan sonra İzmir Gümüldür'e gitmek üzere taksiye binerken görülüyor.

Güvenlik kameraları görüntülerinde Atalalay Filiz elinde valizlerle bir süre kalabalığın içinde yürüyüş yapıyor. Atalay Filiz ardından taksi durağına yaklaşıyor. Daha sonra Atalay Filiz valizleri taksinin bagajına konulurken gözleniyor.


POLİSİN "B" PLANIYMIŞ

Bu görüntülerin polisin "B" planı olduğu belirtildi. Atalay Filiz'in yakalanmaması halinde bu görüntülerin basına verileceği öğrenildi. Böylelikle basında olayla ilgili haber çıkmasının sağlanacağı, vatandaşların olayı unutmamasının amaçlandığı öğrenildi. Atalay Filiz, bindiği minibüste kendisini tanıyanların ihbarı sonucu yakalanmıştı.

"GAZETELERDEN ALDIĞIM MESAJLARLA ÇİKOLATA VE GOFRET ÇALIYORDUM"

İstanbul ve Ankara'daki 3 cinayetin zanlısı Atalay Filiz'in tutuklanmadan önce Anadolu Adalet Sarayı'ndaki savunmasında, "11 yaşımdan beri gazete okuyorum. Okuduğum her gazetenin üzerine de 1 saat düşünürüm. Gazetelerin bana verdiği mesajları anlamaya çalışırım. Verilen mesajlara göre de hareket ederim. Küçükken yeterince param vardı. İhtiyacım olmamasına rağmen gazetelerden aldığım mesajlar doğrultusunda çikolata ve gofret çalıyordum." dediği öğrenildi.

"GİZLİ GÜÇLERİN VERDİĞİ TALİMATLARLA HAREKET ETTİĞİNE İNANIYOR"

Atalay Filiz'in Baro tarafından görevlendirilen avukatının ise savunmasında "İradesi tutsak altına alınmış şekilde, gizli güçlerden kendisine verilen gizli talimatlar doğrultusunda hareket ettiğine inanıyor." dediği öğrenildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —