Tarih: 07.06.2012 11:36

İşte kadınların gözüyle Çayırova!

Facebook Twitter Linked-in

Çayırova Belediyesi Kadın Danışma ve Sosyal Projeler Birimi tarafından kadınlara yönelik olarak düzenlenen Kadın Gözüyle Çayırova fotoğraf yarışmasının dereceleri belli oldu.

 

 

Kadın Gözüyle Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

 

 

05 Haziran Salı günü belediye hizmet binası toplantı salonunda gerçekleştirilen jüri değerlendirmesi ile sonuçlanan yarışmaya 41 fotoğraf sever katıldı. 350 fotoğrafın yarıştığı projede komisyon üyeleri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda birinciliği caddede akşam isimli fotoğrafı ile Nesrin Ayyıldız, ikinciliği svm4 isimli fotoğraf ile Gülsevim Acar, üçüncülüğü Çayırova engelleri kaldırdı isimli fotoğrafı ile Sevilay Sinan elde ederken, belediye özel ödülünü birinciyim birinci isimli fotoğrafı ile Nesrin Ayyıldız, jüri özel ödülünü Nurten Altuntaş ve mansiyon ödülünü Nagihan Salih kazandı.

 

 

Sergi ve Ödül Töreni 12 Haziranda

 

 

Komisyon üyeleri tarafından seçilen resimlerin sahipleri 12 Haziran’da ödüllerine kavuşacak. Ödül töreni ve serginin belediye kültür salonu fuaye alanında yapılacağını belirten komisyon üyeleri ilk olmasına rağmen 41 katılımcının olmasının çok iyi bir derece olduğunu belirttiler. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —