Tarih: 15.10.2015 09:48

İŞTE ARDA'NIN AĞLATAN KONUŞMASI !

Facebook Twitter Linked-in

Dünyanın en büyük takımında oynuyorum... Belki çok daha büyük başarılar yaşayacağım ama bu bu gece yaşadıklarımı ömrüm boyunca unutmayacağım Bu gece bir mucizeyi başardık. Tarih bizleri yazacak. Allah sevdiği kullarına yardım edermiş. Bize de etti. Hepinizden Allah razı olsun. Ülkemizin böyle bir zafere ihtiyacı vardı.

Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası'na direkt katılma hakkı kazandığı maçtan sonra Arda Turan'ın yaşadığı sevinç ve gözyaşları çok konuşuldu. Yıldız futbolcu yaşadığı stresin ardından adeta duygu patlaması yaşarken, maç sonrası soyunma odasında tüm takıma bir konuşma yaptı. O konuştu tüm takım ağladı... Yıldız futbolcu soyunma odasının ortasına oturarak takım arkadaşlarını etrafına topladı ve "Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun. Ülkemize büyük bir mutluluk yaşattık. Biliyoruz çok hüzünlü günleri geride bıraktık. Ama bu gece burada bir mucizeyi başardık. Ben dünyanın en büyük takımında oynuyorum. Barcelona'da... Dünyanın en büyük oyuncularıyla birlikteyim.... Belki çok daha büyük başarılar yaşayacağım. Ama bu geceyi ömrüm boyunca unutmayacağım..." dedi.

SON MAÇ OLDUĞU İÇİN BÜYÜK BİR STRES YAŞADIK
Tarihe adlarını altın harflerle yazdırdıklarını oyunculara söyleyen Arda, "Ben en başından beri Fransa'ya gideceğimize inanıyordum. Son maça kaldığı için hepimiz büyük stres yaşadık. sadece bizim kazanmamız yetmiyordu. Allah sevdiği kullarına yardım edermiş. Kazakistan da kazandı ve Fransa'ya direkt gidiyoruz. Allah hepinizden bir kez daha razı olsun. Çünkü ülke olarak böyle bir zafere ihtiyacımız vardı. Allah bundan sonra da yardımcımız olsun" deyince tüm futbolcuların göz yaşları sel oldu aktı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —