Tarih: 13.02.2022 21:12

İstanbul'a Hangi Ülkelerden Uçuş Var?

Facebook Twitter Linked-in

 

Pasifik – Okyanusya Bölgesi dışında dünyadaki her kıtadan uçuş bulunabilen İstanbul , doğal olarak Türkiye’nin en işlek hava trafiğine ve havalimanlarına sahip. Bu şehir ve ülkeler hangileri mi? Yazının devamında bulabilirsiniz.

 

Hangi Şehir ve Ülkeler İstanbul’a Aktarmasız Uçuş Sağlıyor?

 

Bu sorunun cevabını havayolu fiyat karşılaştırma ve uçak bileti satış uygulaması ucuzucuyorum.com detaylı bir yazı yayınlayarak İstanbul’a hangi ülke ve şehirlerden ulaşma imkanı olduğuyla ilgili okuyucularını bilgilendirdi.

İstanbul Yeni Havalimanı’na dünya çapında toplamda 295 şehirden aktarmasız yolcu uçuşları düzenlenirken bu uçuşlar 63 farklı havayolu tarafından gerçekleştiriliyor. Peki dünyada nerelerden İstanbul'a yolcu uçuşları düzenleniyor?

Avrupa’daki tüm başkentlerden İstanbul’a ulaşma imkanı bulunuyor. Asya kıtasında Bhutan ve Myanmar gibi çok küçük ülkeler hariç yine tüm ülkelerin başkentlerinden ve bazılarının farklı şehirlerinden de İstanbul’a uçmak mümkün.

Türk Hava Yolları dünyada Afrika kıtasına en fazla uçuş düzenleyen havayolu firmalarından birisi ve İstanbul ‘a da doğal olarak Afrika’dan çok sayıda uçuş düzenlenirken Amerika kıtasında da 30’a yakın uçuş noktası bulunurken İstanbul’a direkt uçuş bulamayacağınız tek kıta, Yeni Zelanda ve Avustralya’nın bulunduğu Okyanusya-Pasifik bölgesi.

 

En Fazla Şehirden Uçuş Sayısında Almanya ve ABD 1.Sırada

 

Buna göre İstanbul’a en fazla direkt uçuş düzenlenen şehre sahip ülkeler içinde ilk sırayı 10’ar şehir sayısı ile Amerika Birleşik Devletleri ve Almanya birlikte paylaştı. 

Almanya’dan İstanbul 'a direkt olarak Berlin, Bremen, Köln-Bonn , Düsseldorf , Frankfurt, Hamburg , Hannover, Leipzig, Münih ve Nürnberg şehirlerinden , ABD’den ise Atlanta, Boston, Chicago, Dallas-Fort Worth, Houston, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco ve Washington şehirlerinden direkt uçuşlar ile İstanbul’a ulaşmak mümkün. 

 

İstanbul’a Gelmek İsteyenler

 

İş ya da turistik geziler için İstanbul’a uçak bileti arayan okurlarımız , İstanbul’a Türkiye ve dünyada nerelerden uçuş düzenlendiğini öğrenmek ve uçak bileti fiyatlarını karşılaşltırmak için ucuzucuyorum adlı uygulamanın ilgili sayfasına https://ucuzucuyorum.com/istanbul-ucak-bileti bağlantısını ziyaret edebilirler. Ayrıca uygulamanın İstanbul’da gezilecek yerler için hazırladığı bir seyahat rehberi de bulunuyor. Bu bilgilere ise https://ucuzucuyorum.com/istanbul-gezi-rehberi bağlantısından ulaşabilirsiniz.

istanbul stamps - i̇stanbul stamp stock illustrations

 

dekoratif pulları ve posta öğeleri - i̇stanbul stamp stock illustrations

 

girl tower - maiden tower stok fotoğraflar ve resimler

 

C:\Users\Lenovo\Desktop\web\pgs\uu4.jpg

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —