Tarih: 14.05.2020 16:17

İstanbul Saç Ekimi

Facebook Twitter Linked-in

 

Ülkemizin sağlık başkenti olarak nitelendirebileceğimiz İstanbul, estetik ve cerrahi konusunda da oldukça gelişmiş bir konumdadır. Bakıldığında sadece ülkemizde değil dünya genelinde estetik işlemlerine ve cilt bakım hizmetlerine oldukça fazla talep bulunmakta ve her geçen gün bbu talep artış göstermektedir. Vücutlarının çeşitli yerlerini değiştirmek, yenilemek ve bazı dokunuşlar yapmak isteyen insanların ilk durağı estetik merkezleridir.

Son yıllarda en çok karşılaşılan estetik sorunu saç dökülmesidir. Saç dökülmesi, genetik nedenlerle olacağı gibi çeşitli deri hastalıklarıyla ve kimyasal maddelerin kullanımı ile de ortaya çıkabilmektedir. Ortaya çıkan bu saç dökülmesi sorununun geliştirilmiş ve geliştirilmeye devam eden birçok tedavi yöntemi vardır. Bu tedaviler arasında PRP, Mezoterapi, medikal tedaviler ve saç ekimi etkililiğini kanıtlamış en etkili tedavi yöntemleridir. Çeşitli bölgelerde saç eksiği olan yahut bazı nedenlerle saçları dökülen/dökülmeye başlayan kişilerin en çok kullandığı tedavi yöntemi FUE saç ekim yöntemidir. Tüm bu durumlar sonunca da saç ektirmek isteyen kişiler internette İstanbul saç ekimi araması yapmaktadır.

 

FUE saç ekimi, minimal invaziv cerrahi bir yöntemdir. Bu yöntemde saç folikülleri donör bölge denilen bölgelerden alınır ardından seyreklik ya da dökülme olmuş bölgelere nakil edilir. İşlem anında lokal anestezi uygulandığından dolayı saç ektiren kişi çok fazla acı hissetmemektedir. Operasyon sonrası iyileşme mikro cerrahi uygulayan merkezlerde genelde 3.günün sonunda %80 oranındadır. Ekilen saçlar hemen uzamaya başlamaktadır. Ancak uzayan saçlar 1 ay sonra uyku dönemi denilen dökülme evresine girmektedir. Uyku döneminde dökülen saçlar kısa bir süre sonra yeniden uzamaya başlamaktadır. Bu dönem 3.ayın sonunda son bulur ve ekilmiş saçlar uzamaya başlar. Saçların en son halini alması 12 ayı bulur.

Fue Saç ekimini mikro cerrahi yöntemler ile uygulayan doktorlardan Dr. Ahmet AYIK, Clinista İstanbul Saç Ekim Merkezi’nde hizmet vermektedir. Saç ekimi konusunda oldukça tecrübeli bir kadrodan oluşan Clinista İstanbul Saç Ekim Merkezi, Kartal, Pendik, Tuzla, Kadıköy ve Acıbadem’de hizmet vermektedir. DR Ayık, İstanbul saç ekimi hizmetlerini profesyonel ekibi ile sürdürmekle birlikte İstanbul’da saç ekimi yaptırmak isteyen herkesi kliniğinde ağırlamaktadır. Randevu almak için Clinista İstanbul Saç Ekim Merkezi’nin internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İstanbul saç ekimi işlemi yaptırmak isteyen yabancı uyruklu kişiler için de hizmetlerimiz profesyonel bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Farklı ülkelerde yaşayan ve saç ektirmek isteyenler bize ulaşarak uzman desteği alabilmektedir. Sunulan hizmetler tamamen hastane ortamında sunulduğundan dolayı oldukça sağlıklı bir şekilde saç ekimi işlemi yaptırabilirsiniz.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —