Tarih: 13.12.2019 13:15

İstanbul Havalimanı THY Cargo Tesisi İnşaatı ve Çelik Konstrüksiyonlu Çadırların Fonksiyonları

Facebook Twitter Linked-in

 

Bu çadır çeşidi, kolay kurulum ve taşınabilirlik özelliği ile dikkat çekiyor. Ekibimiz uzun yıllar kullanılabilecek ve eğer taşınması ya da sökülmesi gereken durumlar söz konusu olduğunda ise kolayca söküm sağlanabilecek çelik konstrüksiyonlu çadırlar üretir.

İhtiyaç duyduğunuz çadır modeli için proje ekibimiz ile görüşerek alan şartlarını değerlendirebilir ve ürün özellikleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Genel anlamı ile tüm çadır yapılar kullanılacak ürünlere yönelik fonksiyonel hale getirilebilirler. Kullanacağınız amaca yönelik kapı ve pencere tasarımları da değiştirilebilir özelliktedir. Aynı zaman çelik konstrüksiyonlu çadırlar dayanıklı yapılardır. Hava koşullarına uygun olarak tasarlanırlar.

Eğer kullanım amacı içerisinde araç giriş çıkışları da olacak bir çadır talebiniz mevcut ise bu çadır modeli ile aynı şekilde projeye dahil edilebilir. Hızlı kurulum ve çabuk işleyiş sağladığı için genellikle çelik konstrüksiyonlu çadırlar inşaat ve fabrika alanlarında kullanılır. Tabii bunun dışında spor alanları için de farklı amaçlar ile tercih edilebilmektedir. Tenis kortu ya da oyun sahası vb.

İstanbul Havalimanı THY Cargo Tesisi İnşaatı

Projesini ele alarak üretim sağladığımız bu ürünler için yakın zamanda Türk Hava Yolları adına bir çalışma gerçekleştirdik. Kargo tesisi alanı projemizde 2 Adet 25x50m ölçülerinde çelik konstrüksiyonlu çadırın imalat ve montajı ele alındı. Proje 1 ay içerisinde tamamlanarak İstanbul Havalimanı THY Cargo Tesisi İnşaatı teslim edildi.

Çelik Konstrüksiyonlu Çadırların Fonksiyonları

Çadırların beton yapılardan daha kolay kurulması ve kısa sürede faaliyet gösterebilmesi büyük artılar sunuyor. Sizler de faaliyetlerinizi genişletmek için çadır projesine ihtiyaç duyuyorsanız uzman tasarım ekibimiz ile iletişime geçebilirsiniz. En doğru projeyi doğru konumda, uygun şartlar ile ve minimum maliyetle hayata geçirmek için sizlerleyiz. Basboga.com.tr adresini ziyaret ederek çadır ve branda sipariş formu doldurabilirsiniz. Belirteceğiniz çadır modeli ve ölçülere yönelik olarak detaylar için sizlere dönüş sağlanacaktır.

Tüm projelerimiz can ve mal güvenliği için profesyonel şekilde oluşturulur. Projelendirme noktasında estetik görünümden fonksiyonel ve ihtiyaçlara yönelik detaylara, güvenlik hususundan verimli alan kullanımına kadar tüm detaylar ele alınır. Alanın iklim koşullarına yönelik sürdürülen çalışmalarda yağış ve rüzgar faktörüne karşı dayanıklı malzemeler kullanılır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —