Tarih: 23.11.2020 11:56

İstanbul En İyi Baklavacıları

Facebook Twitter Linked-in

 

Gaziburma.com baklava kurulduğu 1984 yılından beri tam merkeze koyduğu değerli müşterileri ile büyümeye devam etmektedir. Baklavadan kadayıfa, geleneksel Antep lezzetlerini müşterilerin hizmetine sunan Gaziburma baklava, ilk günkü motivasyonu ile bu muhteşem aile geleneğini Pendik’te bulunan tek şubesi ile hizmetlerine devam etmeyi planlıyor.

İstanbul’da enfes baklava, cevizli baklava, kadayıf, fıstıklı baklava gibi lezzetlerle buluşmak ister misiniz? İlgili tüm detaylara çok kolay bir şekilde gaziburma.com ile ulaşabilirsiniz. Bu alanda son derece köklü olan bu kuruluş, Antep lezzetlerini sizlerle buluşturacaktır. Oldukça taze, son derece lezzetli, harikaymış diyebileceğiniz lezzetleri ailenizle, sevdiklerinizle güvenle sizler de tüketebilirsiniz.

İstanbul En İyi Baklavacıları

Gaziburma ünal yani gaziburma.com, İstanbul en iyi baklavacıları arasında yer alıyor. Baklava’nın tadına bir kez bakan bir daha bu lezzetten vazgeçemiyor. Bunu anlamak için ise sosyal medyaya ve gezgin yorumlarına bakmak yeterli. Özellikle de sosyal medyadan gelen her türlü yorumu ve geri bildirimi oldukça ciddiye alan Gaziburma Baklava, bu sayede 30 yıldan uzun süredir kalitesini bozmadan müşterileri ile buluşmayı başarmıştır.

 

0-207.jpg

 

Cevizli Baklava Fıstıklı Baklava

Cevizli baklava, fıstıklı baklava gibi baklava çeşitleri ile Antep’in karşı koyulmaz geleneksel tüm tatlılarını menüsünde bulunduran Gaziburma Baklava, yirmiden fazla tatlı çeşidi ile İstanbul Pendik’teki tek şubesini büyüterek hizmet vermeye devam etmektedir. İstanbul’da baklava keyfini aynen Antep’te olduğu gibi çıkarmak sizleri en iyi şekilde memnun edecektir.

Özenle seçtiğimiz malzemelerimiz ile ustalarımızın geleneksel yöntemleri kullanarak yaptıkları ürünlerin tadını doyasıya çıkarmak için hemen Gaziburma Baklava’yı ziyaret edebilirsiniz. Birbirinden eşsiz lezzetleri ile sizinle buluşmayı bekleyen Gaziburma Baklava’nın menüsüne ulaşmak için web sitesini ziyaret edebilir, sormak istediğiniz tüm sorular için ise iletişim numaralarından Gaziburma Baklava’ya ulaşabilirsiniz.

Tamamı işinin ehli ustalar tarafından günlük olarak üretilen ürünleri ile hiçbir katkı maddesi kullanılmadan üretilen bu ürünlerin tadına bakmak artık sizin için hiç de zor değil. Detaylar için gaziburma.com internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Gaziburma, çok sayıda farklı leziz tatlı çeşitlerini sunmaktadır.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —