Tarih: 03.09.2020 20:02

İstanbul Avrupa Otellerinde Son Durum

Facebook Twitter Linked-in



Covid 19 virüs salgını sonrası yeni normale geçişle beraber İstanbul Avrupa otellerinin rezervasyon yoğunluklarının ve tercih edilmesine bağlı etmenlerin neler olduğunu inceledik. İstanbul Avrupa otellerinin artan sayısını ve son dönemde bölgeye gelen talepleri değerlendirdik.

Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan önemli konumu sayesinde asırlar boyunca birçok uygarlığa ev sahipliği yapan İstanbul, ülkemizin turizme en çok katkı yapan şehirlerinden biridir. Tarihi dokusunun yanı sıra önemli ticaret merkezlerinden biri de olan İstanbul; boğazı, camileri, vapurları, martıları, lezzetleri ve farklı insanlarıyla bambaşka bir şehirdir. Bu şehre hangi amaçla gelirseniz gelin mutlulukla ayrılırsınız.

 

İstanbul 24 saat hareketli ve yaşayan bir şehir. Özellikle Avrupa Yakası görülecek yerlerin çokluğu, eğlence mekanlarına olan talep ve iş merkezlerinin burada olmasından dolayı oldukça tercih ediliyor. Bu kadar çok misafiri olan bir yakada otellere olan ilgi de yüksek oranda oluyor. İstanbul Avrupa Otellerinin her birinin farklı özellik ve konseptleri bulunuyor. Zengin seçenekleri ve her fiyat aralığında olan İstanbul Avrupa otellerinde günün yorgunluğunu atarken aynı zamanda keyifli birçok hizmet alabiliyorsunuz.

İstanbul'un oteller açısından oldukça zengin bir şehir. Artan turist sayılarıyla beraber Avrupa otellerinin sayılarının da arttığını belirtiliyor. Konforlu hizmet veren İstanbul Avrupa Otelleri her bütçeye uygun alternatifleriyle misafirlere rahat bir konaklama imkânı sunuyor. Misafirler otelfiyat.com üzerinden tüm İstanbul Avrupa Otelleri ile buluşabiliyor ve rezervasyon yapabiliyor. Taleplerine uygun otellere %40'a varan indirim ve 12 aya kadar taksitli ödeme imkanıyla rezervasyon yaptırabiliyorlar.

Her geçen gün çoğalan İstanbul Avrupa Otelleri dolasıyla sürekli olarak bölgede aktif rol alan otelfiyat.com, yeni açılan otelleri yakından takip ediyor ve uzman ekibi sayesinde hızlı iş birlikleri kurarak otelleri bünyesine dahil ediyor. Büyüyen otel portföyüyle beraber önümüzdeki dönemde İstanbul Avrupa otelleri rezervasyonlarının daha da artacağı öngörülüyor.

Turizme en çok katkısı olan şehirlerden biri olan İstanbul'da farklı konsept ve zengin seçenekleriyle oteller yerli ve yabancı gelen tüm misafirlere istedikleri konaklama seçeneğini sunuyor. Bu kadar çok alternatifin içerisinde otel seçmek bazen zor olabiliyor. Otelfiyat.com sitesi, site üzerinden iletişime geçen veya online işlem yapan tüm misafirlerin taleplerine en uygun oteli bulmayı hedefliyor. Ayrıca sürekli İstanbul Avrupa Otelleri veya Türkiye’deki tüm otellere rezervasyon yaptıran misafirlerine bir sonraki rezervasyonlarında kullanmak üzere ekstra %5 oranında indirimler de sağlıyor.

Son yıllarda internet üzerinde yapılan alışveriş hacmi artıyor. Otel rezervasyonlarında da misafirler öncelikli olarak internet üzerinden işlemlerini hızlıca yapmayı tercih ediyorlar. Otelfiyat.com da bu alanda marka bilinirliğini artırmak amacıyla sürekli teknolojik yatırımları yaparak web portalının daha kolay ve ulaşabilir olmasını hedefliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —