Tarih: 16.07.2018 15:55

İstanbul After Effect Eğitimi

Facebook Twitter Linked-in

Çağımızın yaklaşık yirmi yıllık tarih dilimi içesinde yaşanmakta olan gelişimlere bağlı olarak ortalama yirmi yıl öncesinde video denildiğinde akla ilk gelen büyük bir kasede sahip olan ve televizyona bağlanmak suretiyle izlenebilen cihazlar gelmekte iken, artık günümüzde video izlemek istediğimizde ister bilgisayardan istersek de akıllı telefonlar ile internet bağlantısı kullanarak milyonlarca videoya sorunsuzca erişebilme imkanına sahibiz. Hemen hemen hepimiz izlediğimiz bu kimisi amatör kimsi ise oldukça profesyonel bir içimde hazırlanmış olan videoların yapımına dair sorular sormaktayız. Çekim işlemlerinin haricinde çoğunlukla alt yazı, efekt, montaj, 3b ve 3d gibi özellikle de Dünyaca ünlü yazılım firması tarafından geliştirilmiş olan Adobe after effetc ile yapabilmeniz mümkündür. Ancak bu imkana sahip olabilmek için ise ciddi bir eğitime ihtiyaç duyulmakta ve bu eğitimi de after effect eğitimi kurs programları sayesinde alabilirsiniz. Sektörde en fazla kullanılmakta olan ve en bilinen compositing programı olarak bilinen Adobe after effects programı, sınırsız görsel içeriği sayesinde video sunumları ile uygulamalar yapabilmenizi sağlamakta olan çok yönlü bir efekt programıdır. Bu ciddi eğitimin amacı yani after effect eğitimi İstanbul eğitim programının amacı ise, compositing algısını oluşturabilmek ve eğitim programı katılımcılarının görsel efekt uygulamaların da sektörel koşulların gerektirmiş olduğu yeniliklere sahip olabilmelerini sağlamaktır.
 
After Effect Eğitim Programının İçeriği,
After effect kurslarında alabileceğiniz eğitim programının içeriği, uluslararası yayın formatları, velosity - interplation, transform özellikleri, solo view, hides, timeline, audio, auto orient - import kind, Ae katman oluşturma yöntemleri ile çalışma disiplini, graph editor - curve editor, add expression, 3ds max ile çalışma prensibi, null object - brainstrom - mask - pen tool, uygulamalar, track matte - Pre compose - puppedpin tool, green box - blue box ve after effects programı ile arayüzünün tanıtımı şeklindedir.
 
After Effects Eğitim Programına Kimler Katılmalı?
After effects eğitimi verilmekte olan kurslarda ki after effect kursu fiyatları farklılık göstermek ile birlikte bu eğitim programlarına, görsel sanatlar, film, mimarlık, 3d, web tasarımı ile tv sektörlerinde çalışmakta olan ve farklı branşlardan bu alanda kariyer yapmayı hedeflemekte olan herkes katılabilmektedir. Bu sektörlerde çalışarak kariyer yapmak isteyenler için http://aktuelakademi.com/ yanınızdadır.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —