Tarih: 05.03.2020 19:15

İsmail Coşar'ın cenazesi son yolculuğuna uğurlandı ! Tabutta oto tamirci reklamı tepki çekti

Facebook Twitter Linked-in

 Coşar ve eşi için uzun süre görev yaptığı Kocatepe Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, ailenin yakınlarının yanı sıraTBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, Ankara Valisi Vasip Şahin, Eski TBMM Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, bazı milletvekilleri, bazı eski bakanlar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Ekrem Keleş'in öğle namazını müteakip kıldırdığı cenaze namazının ardından Coşar ve eşinin cenazesi, törene katılan protokol üyeleri ile yakınlarının omuzlarında cenaze arabasına taşındı. Çiftin cenazesi daha sonra defnedilmek üzere Karşıyaka Mezarlığı'na götürüldü.

Tabutta oto tamirci reklamı

Cenaze töreninde çekilen fotoğraflarda İsmail Coşar'ın naaşının taşındığı tabutta bir otomotiv firmasının web sitesinin yer alması objektiflere yansıdı.

 

15-temmuz-da-ilk-selayi-okuyan-ismail-cosar-in-12984778_3879_o-001.jpg

 

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

Öte yandan o fotoğraf sosyal medyada paylaşılınca çok sayıda kullanıcı tepki gösterdi.

15-temmuz-da-ilk-selayi-okuyan-ismail-cosar-in-12984778_2717_m.jpg15-temmuz-da-ilk-selayi-okuyan-ismail-cosar-in-12984778_2501_m.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —