Tarih: 14.08.2021 09:32

İsmail Cem İyitoğlu ve Atak Yangın Söndürme Sistemleri’nin Önlenemez Yükselişi

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul’un Avcılar ilçesinde 1996 yılında kurulan ve günümüze kadar pek çok başarı hikâyesi olan ATAK Hıdır İyitoğlu tarafından ilk başlarda yangın söndürme sistemleri olarak, yangın söndürme cihazlarının bakım, dolum ve satışında sorumlu olacak küçük bir imalathane ile sektöre giriş yapmıştır. Günümüzde İngiltere de ofisi bulunan ATAK pek çok başarıya da imzasını atmıştır. Yönetim kurulu başkanlığını şu anda 1992 doğumlu ve birçok projede imzası olan İsmail Cem İyitoğlu yapmaktadır. Atak’ın artık sadece yangın söndürme sistemlerinde olmadığını ve başka birçok sektörde hizmet verdiğini açıkladı.

İsmail Cem İyitoğlu, “Küçük bir imalathane olarak başlayan Atak’ın yolculuğu genişleyerek çoğaldı. Şu sıralarda silah sanayi, metal sanayi, eğitim kurumları, plastik sanayi, inşaat sektörü, tekstil sektörü gibi çok farklı sektör dallarında hizmet vermeye devam ediyoruz.” dedi. Londra da kurulan ikinci ofisi sorduğumuz İsmail Cem İyitoğlu “Evet 2019 yılında Londra da ikinci bir ofis kurduk. Bunun sebebi ise artık Avrupa’daki çalışmalarımıza buradan katılmak ve yürütmek olacak.” diye açıklamada bulundu. 

Son günlerde dünyayı saran ve bir hayli kontrol altına alınamayan orman yangınları hakkında da bir uzman olarak konuştuğumuz İsmail Cem iyitoğlu, “Yangınlar artık dünyanın bir sorunu yani küresel sorun haline geldi. İklim değişikliği, bilinçsizlik ve doğayı gaddarca kullanan insanoğlu sonucunda bu yangınlar ile yüzleşiliyor. Yangını önemsememek büyük hatalara ve büyük kayıplara yol açıyor. Her şeyden önce bilinçli bireyler yetiştirmeliyiz. Türkiye bu konuda oldukça başarı ve ilerleme kaydediyor. Son zamanlarda ülkemizde olan yangınlar hepimiz korkuttu. ATAK olarak bizde şahsi ya da şirketler ile iş birliği içerisinde olarak yangında etkilenen yerlere destek vermeye çalıştık. Bu konuda mücadele eden devletimiz ve milletimize her zaman yardımlarımızı ve desteklerimizi de yapmaya devam edeceğiz.”  diyerek kendisi ve ATAK adına yangınlarda üstlendikleri sosyal sorumluluklarını nasıl yerine getirdiklerini açıkladı.

-017.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —