Tarih: 23.04.2016 10:29

İşletmeler İçin Yaka İsimlikleri

Facebook Twitter Linked-in

Daha iyi hizmet vermek, kurumsal kimliğin çalışanlarla yansıtılması gibi ihtiyaçlardan dolayı çalışan sayısı birkaç taneden daha fazla olan yerlerde isimlikler zorunluluk haline gelmiştir. Müşteri memnuniyeti, verilen hizmetin daha iyi olması ve daha iyi imaj vermesi için yaka isimlikleri avantaj sağlar. Bir diğer bakış açısıyla da isimlikler çalışanlar için oto kontrol sağlar. Çünkü yaptığı işin firma izlenimi için bir etki yarattığının bilincindedir. Ekonomik açıdan da uygun olan bu ürünlere firma aracılığıyla rahatça ulaşabilirsiniz. Birbirinden farklı çeşitleri olan yaka isimlikleri sizin beklentilerinize ve kullanım sayısında göre temin edilir. Firmanın tercihine göre sade ya da gösterişli yaka isimlikleri seçilebilir.

İğneli ve Mıknatıslı Yaka İsimlikleri

Yaka isimlikleri arkasında isimliği tutan malzeme bakımından genelde mıknatıslı ve iğneli şekilde kullanılır. Ayrıca isteğe göre askılı şekilde kullananlar da bulunur. İğneli  yaka isimliği   kıyafete iğne geçirilir ve bu şekilde sabit bir yerde isimliğin kalması sağlanır.  Mıknatıslı olanlarda isimliğin arka bölümünde mıknatıs vardır ve bu şekilde bir yerde sabit kalır. Bu isimliklerin düşme riski vardır. İğneli olanların da kıyafeti delme riski söz konusudur. Bu nedenle dikkatli kullanımı tavsiye edilir.

Yaka İsimliği Çeşitleri

Yaka isimlikleri üretim malzemelerine ve gösterişlilik durumuna, markanın yazılıp yazılmamasına göre değişiklik gösterir. Görünüm, malzeme ve işlev açısından yaka isimliği  farklı çeşitlere ayrılır. Yaka isimliğinin üretim malzemelerini de içine alacak şekilde çeşitler şu şekildedir:

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —