Tarih: 26.06.2012 15:30

İskeleden düşen işçi ağır yaralı!

Facebook Twitter Linked-in

Çorlu'da meydana gelen olayda bir binanın dış cephe onarım işinde çalışan 16 yaşındaki Y.S., yaklaşık 5 metre yükseklikten yere düştü. Düşmenin şiddeti ile kolu kırılan talihsiz işçi 112 Acil Servis ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

 

Edinilen bilgilere göre, olay, Atatürk Bulvarı alt tarafı Arpalık Sokak üzerinde yer alan bir apartmanda meydana geldi. Akrabaları ile birlikte apartmanın dış cephe mantolama işinde çalışan 16 yaşındaki Y.S., altı dükkan olan apartmanın dış cephesinde kurulu iskelenin birinci kat seviyesinden yaklaşık 5 metre yükseklikten yere düştü.

 

 

Düşmenin şiddeti ile kolu kırılan Y.S., olay yerine çağırılan sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

 

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri de olay yerine gelerek inceleme yaptı. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürdürülüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —