Tarih: 20.04.2020 15:07

İşinizin Reklam ve Tanıtımını Yapmak

Facebook Twitter Linked-in

 

1994 yılından itibaren işlerini büyüten, güven ve özveriyle çalışan firmanın ürün skalası, tercihinizi yapmak istediğiniz reklam türü için doğru bir adres olabilir.

Sahip oldukları çeşitli makineler, kullandıkları gelişmiş teknoloji ve Ar-Ge yardımı ile kaliteli ürünler sunmaktadırlar. Boran reklam, aynı zamanda yurt içine satış yapmasının yanı sıra yurt dışına da sipariş almaktadır. İncelenmesi gereken, bilgilendirici bir sitedir ve içeriğindeki blog yazıları aracılığıyla da tasarım, teknoloji ve reklamcılık sevenleri için faydalı olabilir.

Sundukları Reklam Ürünleri Nelerdir?

Siteye giriş yaptığınız sırada, sol tarafta bulunan ürün yelpazesinden çeşitleri görebilirsiniz. UV baskı, açık hava, dijital baskı, fayans baskı, 3D lenticular baskı ve hareketli reklam, firmanın size sağladığı ürünleri görebilirsiniz. Bunların yanı sıra, günlük hayatta, mağazalarda, marketlerde ve sokaklarda gördüğümüz reklam baskıları, firma sayesinde daha kaliteli, renkli ve canlı bir görsel sunmaktadır. Dükkanların camlarından fayanslara, poster ve afişlerden hareketli reklam panolarına, arabalardan derinlik ve hareketli görünüm sağlayan 3D baskılara, pek çok baskı türüne ulaşabilirsiniz.

UV Baskı Nedir?

UV baskı, diğer baskı tekniklerinden çok daha dayanıklı ve güneş ışınlarının baskıyı etkileme oranı çok düşüktür. Fotoğraf kalitesinde olan baskı, cam, ahşap, metal, PVC, kumaş, pleksi, foreks, deri gibi düz yüzeyli malzemeler üzerine yapılır. Sudan etkilenmediği gibi renginin solması diğer baskılara göre daha uzun sürer. UV baskı çalışmalarında lightbox ışıklı pano sekmesi de karşınıza çıkacak diğer çeşitlerden biridir. Büyük ve küçük ölçekli fuar, mağaza açılışları ve iç mekan projeleri için görsel bir şölen ile insanların ilgisine çekecek bir teknolojidir. Renklerin canlılığı ve fotoğraf kalitesinde görseli ile etkinlikler için uygundur.

Dijital Baskı Nedir?

Mekanlarda, pazarlama ve satış merkezlerinde sıklıkla karşınıza çıkan baskı türlerinden biridir. Kullanılan modern makineler ve inci işçilik ile bir araya getirilen yüksek kalitede Ar-Ge çalışmaları ile ürünler mevcuttur. Dijital baskı fiyatları hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edip, karşınıza çıkacak telefon numarasını arayarak fiyatları öğrenebilirsiniz.

Bilgisayar ortamında hazırlanmış çeşitli grafik tasarımları ile hazırlanan baskı, kaliteli görseli ile hızla reklam aracına dönüşmektedir. Özellikle büyük marketlerde, fiyat listelerini belirtmek, ürünlerin görsellerini yansıtmak ve indirimleri vurgulamak amacıyla kullanımı günlük hayatta en çok karşımıza çıkan örneğidir. Vinil, folyo, mesh, kanvas baskı gibi dijital baskı çeşitleri sitede karşımıza çıkan ve dış mekanlar için kullanılan baskılardır.

Hareketli Reklam Nedir?

Hareketli reklam, diğer açık hava reklamlarından farklı bir reklam türdür. Daha etkili ve efektif bir reklam aracı olarak panolarda sıkça gördüğümüz bu türde reklamlar da farklı tekniklerle birbirinden ayrılmaktadır. Raket Pano, Megalight, Trivizyon, Billboard gibi türlerde bulunmaktadır.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —