Tarih: 17.10.2017 08:00

İsimsizler dizisi yayın günü değişti!

Facebook Twitter Linked-in

Pazartesi günleri saat 20.00'de yayınlanan İsimsizler dizisi, yeni bir dizi dolayısıyla farklı bir güne alındı. İsimsizler yerine bu akşam Kanal D'de Siyah Beyaz Aşk dizisi yayın hayatına başlıyor. Peki, İsimsizler dizisi ne zaman yayınlanacak? İşte Kanal D yayın akışı ve İsimsizler dizisinin yeni yayın tarihi!

İsimsizler dizisi günü değişti. Ne zaman yayınlanacak sorusunun cevabı, Kanal D'nin yayın akışı açıklamasıyla nihayet belli oldu. Görünüşe göre Kanal D'de yayınlanacak yeni dizi, Siyah Beyaz Aşk dizisi nedeniyle İsimsizler dizisi yayın günü değiştirildi ve artık bu savaş dizisi cumartesi akşamları ana haber bülteni sonrasında yayınlanacak. 16 Ekim Pazartesi gününün yayın akışında İsimsizler dizisini göremeyen dizi takipçileri, dizinin yeni yayın tarihini merak ediyorlar. Peki, İsimsizler dizisi ne zaman yayınlanıyor? İşte detaylar...

İsimsizler 19. yeni bölüm fragmanları heyecanlandırdı. Pazartesi akşamları Kanal D'de yayınlanan dizi artık 21 Ekim itibariyle Cumartesi akşamları ekrana gelecek. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —