Tarih: 03.02.2012 13:25

"İşim var" dedi annesinin cenazesine gelmedi

Facebook Twitter Linked-in

Gebze‘de evinde ölü bulunan yaşlı kadının oğlunu telefonla arayan komşuları, kadının oğlundan 'Benim işim var, siz defnedersiniz' cevabını aldı. Yaşlı kadının yaklaşık 1 yıldır oğlu ile görüşmediği ortaya çıktı.

 

 

ÖLÜ HALDE BULUNDU

 

 

Yavuz Selim Mahallesi'nde 67 yaşındaki Rafiye Altunay, yalnız yaşadığı evinde ölü olarak bulundu. Yaşlı kadının öğlen saatlerine kadar evden çıkmaması üzerine şüphelenen komşuları, evin dış kapısını kırarak içeri girdiğinde Rafiye Altunay'ın cansız bedeni ile karşılaştı. Solunum yetmezliğinden öldüğü öne sürülen Altunay'ın ölümünün ardından komşuları büyük üzüntü yaşarken, Altunay'ın İstanbul'da yaşayan oğlunu telefonla arayan komşular bu defa şoka uğradı.

 

 

‘İŞİM VAR, GELEMEM’

 

Komşularının 'Annen bugün vefat etti. Gel de defin işlemlerini yapalım' demek için aradığı ... Altunay, 'Siz işlemleri yapıp, defnedersiniz. Benim çok işim var, şu anda gelemem' cevabını verdikten sonra telefonu kapattı. ... Altunay'ın yaklaşık 1 yıldır annesiyle hiç bir şekilde görüşmediği ileri sürülürken Altunay'ın bu söyleminden iki saat sonra gelerek annesinin cenaze işlemlerine katıldığı öğrenildi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —