Tarih: 14.04.2012 16:09

Işık'tan Yeni Teşvik Yasası'na övgü!

Facebook Twitter Linked-in

TÜMSİAD’ın konuğu olan Milletvekili Fikri Işık, Kocaeli’nde siyaset yapmanın bir ayrıcalık olduğunu söyleyerek, “Milletvekili olduğum için Allah’a dua ediyorum” dedi AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Kocaeli Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD)’ın konuğu oldu. TÜMSİAD’ın sabah kahvaltısına katılan Milletvekili Işık, TÜMSİAD’ın çalışmalarını övdü. Konuşmasında Kobi’lerin öneminden bahseden ışık, “TÜMSİAD’a yapılan her yatırım Türkiye’ye yapılan bir katkı ve yatırımdır” diyerek derneğin önemine dikkat çekti.

 

 

 

"KOCAELİ'DE SİYASET YAPMAK AYRICALIKTIR"

 

 

Programın ev sahipliğini Dernek Başkanı Erdoğan Yılmaz yaparken, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, il ve ilçe yöneticileri ile dernek yöneticileri kahvaltıda hazır bulundu. Açılış konuşmasını yapan Yılmaz, Fikri Işık’ın Kocaeli’nin ışığı olduğunu söyledi. Milletvekili Işık’ın 4+4+4 eğitim sistemi hakkında yaptığı çalışmaları ve sunumları yakından takip ettiklerini belirten Yılmaz, çalışmalarında kendisini desteklediklerini vurguladı. Kobi’lerin ülke dinamosu olduğunu söyleyen Milletvekili Fikri Işık ise, “TÜMSİAD’ın en büyük özelliği, kazancını kendine ait hissetmeyip ülke ve fakir fukara için hayra dönüştürmesidir. TÜMSİAD’ın Kocaeli’nde kendini hissettirmesi beni mutlu ediyor” dedi. Işık, “Kocaeli’nde siyaset yapmak ayrıcalıklı bir iştir. Bende vekil olduğum için Allah’a dua ediyorum. Kocaeli müthiş bir şehir” şeklinde konuştu.

 

 

 

TEŞVİK YASASINI ÖVDÜ

 

 

Konuşmasının son bölümünde yeni teşvik yasası hakkında konuşan Işık, “Yeni teşvik yasası şuana kadar verilen en iyi teşvik. Hereke halısının Çin’de üretilmesine gerek kalmayacak. Yeni teşvik kanunu ile işçinin çıplak maaşını işveren ödeyecek. Diğer tüm ücretleri ise devlet ödeyecek. Yeni teşvik kanunu ile Türkiye’nin üretmediği bir stratejik ürün artık Kocaeli, İstanbul, Bursa’da üretilecek. Devlet buna teşvik verecek” dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —