Tarih: 25.07.2012 09:34

Işık'tan Yaylakdere ziyareti!

Facebook Twitter Linked-in

Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Fikri Işık Kocaeli’ndeki programları çerçevesinde Karamürsel-Yalakdere’de çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundu.

 

 

 

Şehit Ailesi İle İftar

 

 

 

Kocaeli Milletvekili Fikri Işık Ak Parti il yönetim kurulu üyeleri Sami Sezgin, Zekayi İren, Karamürsel İlçe Başkanı Ahmet Türkel ve ilçe yöneticileri ile birlikte gittiği Yalakdere’de Şehit Hüseyin Güldal’ın ailesini ziyaret etti.  Şehit ailesi ile birlikte iftar açan Işık daha sonra Yalakdere’de ev ziyaretleri yaptı.

 

 

 

Kızderbent Göletinden Sulama Başladı

 

 

 

Işık gece geç saatlerde kadar kaldığı Karamürsel’de esnaf ziyaretleri de yaptı. Ak Parti Yalakdere temsilcisi Ümit Genç ile birlikte kahvehaneleri tek tek dolaşan Işık vatandaşların görüş ve önerileri dinledi. Sorulan soruları cevaplayan Işık” Kızderbent Göletini ve sulama kanallarını tamamladık. Bu yaz itibariyle sulama sistemi devreye girdi. Gölet vasıtasıyla Karamürsel’de 7200 da alan sulanacak. Böylece çiftçimize, bölgedeki tarımsal üretime çok ciddi katkı sağlanmış olacak” dedi.

 

 

 

Arıtma Tesisi Yakında Tamamlanacak

 

 

 

Yalakdere Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Nail Çakır ve vatandaşların içme suyu ile ilgili soruları üzerine Işık artıma tesisinin bitmek üzere olduğunu yakında su sorunun tamamen çözüleceğini söyledi.  Işık ayrıca bölgedeki tarihi Valideköprü’nün restorasyon çalışmasının tamamlanmak üzere olduğunu, Dsi vasıtasıyla Karamürsel-Tepeköy’e de bir sulama göleti yapılacağını söyledi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —