Tarih: 12.11.2014 11:01

Işık ve Güzeloğlu’ dan Kandıra köylerine ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Köy ziyaretlerine; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Fikri Işık, Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’na, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, köy muhtarları ve İlçe birim müdürleri eşlik etti.

 

Köy muhtarları, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Fikri Işık ve Kocaeli Valisi Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’nu aralarında görmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler. Kocaeli Valiliği görevine başladıktan sonra ilk köy gezisini Kandıra’nın köylerine yaptığını belirten Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu, “Sayın Bakanımızla birlikte ilk köy gezisinde sizlerle birlikte olmaktan ve bu sıcak ilgiye tanık olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. 

 

Millete hizmet etmeyi ibadet sayan bir çerçevede,  bir tek hedefimiz var. Her bir vatandaşımızın hizmet beklentisini karşılamak, daha iyi, daha güzel ve daha mutlu bir yarınlara hep birlikte milletçe ulaşmak. Vatandaşlarımızın dilek ve isteklerini dinliyoruz ve bundan da büyük bir mutluluk duyuyoruz. Hepiniz size hizmet etmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” diyerek, sıcak ilgi ve alakalarından dolayı  teşekkür etti. 

 

Kandıra ilçesinde önemli yatırımlar yapıldığını belirten Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Fikri Işık, "Önemli olan memleketimizin huzuru, refahı ve istikrarıdır. Türkiye istikrarını kaybetmediği sürece bu gibi hizmetler artarak devam edecek. Daha düne kadar memurun, işçinin maaşını nasıl öderiz diye düşünen Türkiye, bugün devasa yollar, köprüler, barajlar, limanlar yapıyor. Sebebi de Türkiye'de istikrar var, Allah'a şükürler olsun gücünü milletten alan bir iktidar var" şeklinde konuştu. Köy kıraathanelerinde vatandaşlarla buluşan Bakan Işık ve Valimiz Güzeloğlu, vatandaşların sorunlarını dinleyerek, çay içip sıcak sohbetler ettiler. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —