Tarih: 08.05.2017 16:01

İşçi Ayakkabısı Tasarım Markası; Ema Ayakkabı

Facebook Twitter Linked-in

1991’den beri gıda, ağır sanayi, inşaat, denizcilik, kimya, otomotiv, lojistik, makine, savunma sanayi gibi kurum ve kuruluşlara iş ayakkabısı üreten Ema Ayakkabı İş Emniyet ve Endüstriyel Ayakkabı alanındaki başarısını tescilleyerek sektörde aranan üretici haline gelmeyi başarmıştır. Tecrübeli ekibi, müşterilere sergilediği saygılı tutumu, teknolojiden faydalanma ve yenilikçi olma özellikleriyle kalitesini ortaya koymuştur.

Ema Ayakkabı; hafif iş ayakkabısı, yazlık iş ayakkabısı, kışlık iş ayakkabısı ve kompozit burun iş ayakkabısı kategorileri altında, müşterilerinin çalıştıkları her türlü ortamı göz önünde bulundurup farklı kalıplarda ve çeşitli modellerde ayakkabı üretimi yapmaktadır.

Ayakkabı tasarımında işçiyi anlamaya çalışan Ema Ayakkabı kaliteli, nitelikli ve fonksiyonel yüksek iş emniyeti ayakkabıları tasarlayarak müşterilerinin vazgeçilmezi haline gelmiştir. Yeni nesil ve sürdürebilirlik ilkelerini göz önünde bulundurarak tasarladıkları iş ayakkabılarının teknik donanım özellikleri kaliteye verdikleri önemi gözler önüne sermiştir.

Müşteri memnuniyeti Ema Ayakkabı’nın en önemli politikalarından birisidir. Müşteri isteklerine kulak vererek onları anlamaya çalışır ve üretimini bu şekilde ilerletir. Saygı ve sevgi çerçevesini yitirmeden müşteri ilişkilerini sürdüren Ema Ayakkabı kaliteyi ve rahatlığı tamamen hissettirerek birinci tercih haline gelmeyi başarmıştır.

Farklı özelliklere sahip ürünler üreterek her meslek dalına hitap eden ve üretimde teknolojiyi zirvelere taşıyarak kaliteyi en üst seviyede tutan Ema Ayakabı iş emniyet, iş ayakkabısı üretiminde farkını ortaya koymuş, sektörün kurum ve kuruluşlarıyla iş birliği içinde olarak global bir marka değerine ulaşmıştır.

 

Başlıca Kalite Yönetim Sistem Belgeleri;


Yıllık 700.000 çift ISO tasdikli üretim kapasitesine ulaşan Ema Ayakkabı teknoloji sayesinde az zamanda çok iş yapmayı prensip haline getirmiştir. Ayrıca web adresindeki “Bayim Olur Musun?” kategorisine tıklayarak Ema Ayakkabı’nın bayii satış imkanında faydalanabilir, kalitenin farkını çok daha yakından hissedebilirsiniz. Mağazalarını ziyaret ederek yapacağınız alışverişi aynı şekilde internet üzerinden de yapabilirsiniz. Ema ayakkabı bünyesinde bulunan her türlü işçi ayakkabısı ürünlerini garantileyerek müşteri güvenini sağlamaktadır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —