Tarih: 23.11.2016 14:50

İş yerine Türk bayrağı asınca hayatı kabusa döndü

Facebook Twitter Linked-in

Manisa'da işyerine Türk bayrağı asan 37 yaşındaki Sait Atay, PKK yandaşlarının hedefi oldu. Türk bayrağının indirilmeye çalışıldığını, aracının kundaklandığını ve 2 defa dükkanının yağmalandığını söyleyen Atay, 40 bin lira zarara uğradığını belirterek, can güvenliğinin olmadığını ifade etti.

PKK YANDAŞLARI SALDIRDI

Yunusemre ilçesinde plastik doğrama işi yapan evli ve 2 çocuk babası Sait Atay, dükkanının önüne 10 ay önce astığı Türk bayrağı nedeniyle terör örgütü PKK yandaşlarının hedefi haline geldiğini ileri sürdü. Atay, Fatih Mahallesi'ndeki dükkanına Türk bayrağı asmasının bir grup bölücü terör örgütü PKK yandaşının tepkisine neden olduğunu söyledi.

YARGILANIP BERAAT ETTİLER

Türk bayrağını indirmeye çalışan bu kişilerle kavga ettiğini, aynı ay içinde hafif ticari aracının kundaklandığını anlattı. Ayrıca dükkanından geceleri, belli aralıklarla hırsızlık yapıldığını 40 bin lira zarara uğradını belirten Atay, kendisini zarara uğrattığını tespit ettiği iki şüpheli hakkında suç duyurusunda bulunduğunu, Manisa 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanıp beraat ettiklerini anlattı.

YAŞADIKLARINI ANLATTI

Can güvenliğinin olmadığını söyleyen Atay, mağduriyet yaşadığını ifade etti. Manisa'da artık iş yapamadığını, iş için çağrıldığı yerlerde saldırıya uğradığını belirten Atay, "Daha önce dükkanımda terör yandaşları tarafından saldırıya uğradım. Bayrağı indirmeye çalıştılar. Bana yapılan saldırıları kimlerin yaptığını tespit ederek dava açtım. Dükkanım iki defa soyuldu. Aracım kundaklandı ama sanıklar şu an serbest. 40 bin lira zararım var. Kimseye sesimi duyuramıyorum. Mağdurum ve ailevi problemlerim var. Bu yaşadığım sorunlardan dolayı ailemin can güvenliğini sağlamak için babamın evine yerleştirdim. Çok kişiye de borcum var. Bu civarda düşmanımın ve bana bunları yaşatanların kim olduğunu bilmiyorum. Sadece birkaç kişi değil. Tüm çevre gelip bıçaklamaya çalışıyor, canıma kastetmeye çalışıyorlar. İşe çıkamaz durumdayım. PVC işi var diyerek telefonla arıyorlar. Gittiğim yerlerde saldırıya uğruyorum. En kısa zamanda Manisa'yı terk etmeyi düşünüyorum" diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —