Tarih: 25.09.2015 22:59

İş dünyası KOTO’da bayramlaştı

Facebook Twitter Linked-in

Bayramlaşma programının açılış konuşmasını gerçekleştiren Meclis Başkanı Bülent Karagöz, önemli mesajlar verdi 

Kocaeli Ticaret Odası’nın (KOTO) bayramlaşma geleneği, Kurban Bayramı’nda da devam etti. Odanın hizmet binasında düzenlenen bayramlaşma programına KOTO Meclis Başkanı Bülent Karagöz, KOTO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Zihni Yılmaz, yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle birlikte ev sahipliği yaparken, üyeler de ilgi gösterdi.

toka-(1).jpg

KOTO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdağ, yakınının cenazesi nedeniyle programda yer alamadı. Konuklarıyla aylı ayrı ilgilenen Başkan Karagöz, bayramlaşma töreni öncesinde yaptığı konuşmasında; birlik- beraberliğimiz, terör olayları ve İslam dünyasında yaşanan üzücü olaylarla ilgili önemli mesajlar verdi. 

toka-(2).jpg

‘BİRİMİZ, HEPİMİZ İÇİN MANTIĞIYLA…’

Başkan Karagöz konuşmasında, “Her bayramda öncelikle barış ve huzur diliyoruz ancak maalesef bu bayram öncesinde de hoş olaylar yaşamadık. Terör olayları, İslam ülkelerinden ardı ardına gelen üzücü haberler, kutsal topraklarda yaşanan badireler derken maalesef yine üzgün bir atmosferde bayramı karşıladık. Maalesef son iki yüz yıldır İslam dünyası ve Türk dünyası olmadık olaylarla uğraşmakta. Özellikle ülkemizin artık daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Bu ayrışmanın bir an önce sona erdirilmesi gerekiyor. Böyle bir ortamda öne çıkartmamız gereken konunun ekonomi olduğunu, ticaretin geliştirilmesi olduğunu bilmememiz gerekiyor. Hangi milletten olursak olalım bu ülkeye vergi veriyoruz. Vermeye de devam edeceğiz. Birimiz hepimiz için mantığıyla elimizden geleni yapıp bu ülke için çalışmaya gayret göstereceğiz. 

‘TÜRK İNSANI BUNU BAŞARACAK GÜCE SAHİPTİR’

Kürt işadamımızın da alevi işadamımızın da verdiği vergi bu ülkenin kasasında toplanıyor. Bazen gelir eşitsizliği ve bu verginin adil biçimde dağılmayışı gündeme gelebilir. Mutlaka bunun üzerinde çalışmak lazım. Ama bu, silaha sarılıp isyan etmeyi gerektirecek bir durum değil. Bunu sonuna kadar müzakereyle, fikir alışverişiyle çözmek lazım. Başka bir şansımız da yok. Ama tabi ki vergi veren herkese saygı duymayı ön planda tutmak ve konuşulanları çalışmaya geçirmek lazım. O zaman Allah’ın izniyle hem ülkemiz, hem de İslam alemi hak ettiği yere gelecektir. Türk insanı bunu birlikte başaracak güce sahiptir” ifadelerine yer verdi. Programın sonunda oda binası önünde bir araya gelen KOTO üyeleri, aile pozu verdi. 

Kocaeli Ticaret Odası’nın bayramlaşma programına üyeler ilgi gösterdi. 

aile-001.jpg

KOTO Meclis Başkanı Bülent Karagöz, “Her bayramda öncelikle barış ve huzur diliyoruz ancak maalesef bu bayram öncesinde de hoş olaylar yaşamadık” dedi. 

sohbet-(2).jpgbulent-karagoz.jpg

KOTO’nun bayramlaşmasında bir araya gelen üyeler bol bol sohbet ederek bayramın tadını çıkardı. 

sohbet-(1).jpg

KOTO Meclis Başkanı Bülent Karagöz KOTO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Zihni Yılmaz, yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle birlikte ev sahipliği yaptığı bayramlaşmada uzun tokalaşma kuyrukları oluştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —