Tarih: 12.02.2014 15:11

İş başa düşünce taşları kendileri taşıdılar

Facebook Twitter Linked-in

Nazar apartmanı sakinleri belediyenin sokakta bulunan neredeyse tüm evlerin önünün parke kapladığını ama sıra apartmanlarına geldiğinde parke taşı bile getirilmediğini iddia ettiler. Yeşilova Şehit Fatih Duman Sokak sakinleri, "Sokakta bulunan tüm evlerin önü parkı ile kaplanırken onlarca kez bilgi vermemize rağmen zorla da olsa apartman için parke getirebildik. Onu da evinönüne değil karşımızda ki boş araziye atıp gittiler.

 

Zaten yolumuzun yarısı içler acısının birde üstüne evlerimizin önünün temizliğini sağlayan olan parkeler bir türlü kaplamaları gitti. Neredeyse bir yalvarmadığımız kaldı ama yine de yapmıyorlar" dediler. Belediye ekiplerinin parke taşlarını zorla da olsa getirdiğini belirten bir Hazar apartmanı sakini, "Bunları binanın önü yerine gidip karşıda ki boş araziye döktüler. Apartmanın önündeki dolgu malzemesini de bizler el arabasıyla taşıyarak evimizin önüne serdik.

 

Taşları da apartman sakinlerinden oluşturduğumuz bir zincirle imece usulü taşıyoruz. Gelipte yapmazlarsa kendileri bilir. Bu kez dolgu malzemesi ile parke taşlarını nasılsa sırtımızda taşıdık. Döşemesini de biz yaparız olur biter. En kısa zamanda gelip yapmazlarsa döşemeyi yaparken yine basını çağırıp bunu da herkese göstereceğiz" şeklinde konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —