Tarih: 10.09.2021 22:15

İrshad’dan Yardım Seferberliği

Facebook Twitter Linked-in

İrshad (İrşad) E-Ticaret platformu, hizmet verdiği topluma bir nebze olsun değer katma, toplumun sorunlarına çözüm yolu sunmada öncü olma misyonu ile faaliyette bulunduğu Azerbaycan topraklarında Azerbaycan halkı için başlattığı sosyal sorumluluk projeleri ile Azeri toplumuna değer katmaya devam ediyor. 

 

Ülkenin yardıma muhtaç kesimlerine yönelik yaptığı çalışmalar ile yardımlarda öncü bir kuruluş olan İrshad, bu gün Azerbaycan topraklarında ihtiyaç sahiplerine yardım denilince akla gelen birkaç kuruluştan sadece biri. İrshad, Karabağ Savaşı’nın yaşandığı o kötü zaman dilimlerinde de en fazla yardımda bulunan birkaç kuruluştan biri olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Kurulduğu, 2000 yılından bu yana Azerbaycan’da faaliyetlerine devam eden ve Azeri halkına hizmet eden İrshad, Azeri halkından kazandıklarını yine Azeri halkı için harcamayı kendisine vazife edinmiş bir kuruluş. 

 

1-352.jpg

 

Azerbaycan’da online alışverişin ve e-ticaretin sembol isimlerinden birisi olan İrshad, akıllı telefonlardan, ev aletlerine, beyaz eşyadan, bilgisayara binlerce ürün on binlerce model ile hizmet vermeye devam ediyor. Azerbaycan şehirlerinin %40’ında,1000’den fazla çalışanı ile hizmet sunan firma, sektörünün lideri bir marka olarak yola devam etme azim ve kararlılığında bir kuruluş. En iyiyi, en kaliteliyi, en uygun fiyat ile sunma amacını taşıyan ticaret anlayışı ile bir farklılık yaratma çabasındaki İrshad, dileyen herkesin her dilediğini kolaylıkla bulabileceği bir alışveriş ortamı sunmayı hedefliyor. Hedefleri doğrultusunda da emin adımlar ile ilerleyen firma, farklı şehirlerde şube açılışları ile büyümeye devam etmek istiyor. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —