Tarih: 23.10.2021 17:45

İrlanda’da Üniversite

Facebook Twitter Linked-in

İrlanda’da Üniversite

İrlanda dünyadaki en iyi eğitim sistemine sahiptir ve burada okumak için birden fazla neden vardır. Tüm üniversite ve okullar birbirine bağlıdır. İrlanda okullarının mezunları tüm dünyada birden fazla alanda kariyer yapma fırsatına sahiptirler.   

İrlanda, Avrupa’nın en batı ucunda olan bir ada ülkesidir. İrlanda, Büyük Britanya’dan sonra kıtanın en büyük ikinci adasıdır. Güzel yeşil kırsalı, büyüleyici tarihi ve dost canlısı insanları ile tanınmaktadır. 

İrlanda’da Eğitim 

İrlanda eğitim standardı, yedi üst düzey üniversitesi ile araştırma ve küresel işbirliğine odaklanması ile dünyanın en iyileri arasında yer almaktadır. 

İrlanda İnsanları ve Kültürü

İrlanda insanları ülkeleri ve kültürleri ile gurur duyan bir millet ve bunu sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyorlar. Nispeten küçük bir ülke olmasına rağmen (İrlanda yaklaşık olarak 5 milyonluk bir nüfusa sahip), dünya çapında 70 milyondan fazla insan İrlanda mirasına sahip olduğunu iddia ediyor. İrlanda’da bir defa yaşadığınızda dünyanın her yerinden arkadaşınız olacaktır. 

Güvenli Bir Yaşam

İrlanda yaşamak için güvenli ve hoşgörülü bir ülkedir. Yaşam kalitesi, barış ve insani gelişme bakımından dünyanın en iyi 20 ülkesi arasında yer almaktadır. Aynı zamanda genç bir ülke, nüfusunun üçte biri 25 yaşın altındadır. İrlanda’da eğitim alırken 161 ülkeden 35.000’den fazla uluslararası öğrenciden biri olun ve İrlanda’nın tüm güzelliklerini keşfetmeye başlayın. 

Kariyer

İrlanda’da okumak, başarılı bir kariyer için harika bir başlangıç yapmanızı sağlar. İrlanda, rekabetçi bir ekonominin ihtiyaçlarını karşılayan eğitimin yanı sıra üniversiteler ve uluslararası şirketler arasındaki bilgi transferinde eğitim kalitesi bakımından üst sıralarda yer alır. 

Şehir Hayatı

İrlanda’daki büyük şehirler, dünya çapındaki diğer büyük şehirlere göre daha küçük ve ulaşımı kolaydır, ancak yine de canlı ve kültürel olarak sofistikedir. 

Neden İrlanda’da Eğitim Almalısınız?

Kaliteli Eğitim

İrlanda’nın eğitim sistemi bulabileceğiniz en iyiler arasında yer alır. İrlanda’daki üniversiteler dünya genelinde ilk %3’lük dilimde yer almaktadır. İrlanda üniversitelerinden mezun olan öğrenciler dünyanın her yerindeki işverenler için önceliklidir.  

Araştırma Fırsatları 

İrlanda üniversiteleri dünyadaki araştırma kurumlarının ilk %1’i içinde yer almaktadır. Dünyanın en büyük ve en iyi şirketlerinden bazıları burada önemli stratejik araştırma tesislerine sahiptir. Uluslararası öğrenciler dünya çapında inovasyonu yönlendiren ve yaşamları değiştiren araştırma programlarına dahil olabilirler. 

Kariyer Fırsatları

Birçok önde gelen küresel şirket İrlanda’da bulunmaktadır ve kariyer fırsatları bakımından oldukça zengindir. Yazılım Geliştirme ve BT, Mühendislik, Finansal Hizmetler, Gıda ve Tarım, Medtech ve İlaç alanlarında kariyer yapmak isteyen öğrenciler için özellikle fazla fırsatlar mevcuttur.

Büyüyen Ekonomi

İrlanda ekonomisi, Euro Bölgesi’nde en hızlı büyüyen ekonomilerden biridir. Dünyanın en rekabetçi 6. ekonomisine sahiptir. İrlanda küresel bağlantıları olan girişimci bir ülkedir. 

İngilizce Dili

İrlanda’da İngilizce konuşulan ana dildir. İş ve teknolojinin küresel dilidir. İngilizce okumayı ve yazmayı bilmek, pazarlanabilir olmanızı artırır ve çok uluslu bir şirkette ya da İngilizce konuşulan bir ülkede çalışmayı hedefliyorsanız size büyük bir avantaj sağlar. 

Tarih ve Kültür  

İrlanda, müzeler, katedraller, parklar ve anıtlarla doludur. Sanata, edebiyata, filme ve müziğe yaptığı katkılar ile de ünlüdür. 

Avrupa’ya Yakın 

İrlanda, Avrupa başkentlerine yakındır ve sadece kısa bir uçuş mesafesindedir. İrlanda’da eğitim alırken Avrupa’nın geri kalanını kolayca keşfedebilirsiniz. 

Çalışma İzni

İrlanda Cumhuriyeti, lisans mezunu öğrenciler için bir yıllık ve yüksek lisans mezunu öğrencileri için iki yıllık çalışma vizesi vermektedir. Birçok uluslararası öğrenci eğitimlerini tamamladıktan sonra İrlanda’da kalır ve burada kariyerlerine başlar.

https://www.realegitim.com/irlandada-universite/

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —