Tarih: 02.03.2016 09:12

İpek Acar'a Soruldu: Başka Bir Erkek Olacak mı

Facebook Twitter Linked-in

Uzun süredir kanser tedavisi gören ve geçtiğimiz yıl hayata gözlerini yuman ünlü sanatçı Kayahan'ın eşi İpek Acar, Hürriyet gazetesinden Cengiz Semercioğlu'na verdiği röportajda çarpıcı ifadeler kullandı.

"11 AY BANA GÖRE ÇOK UZUN"

Kayahan'sız 11 ayın kendisi için çok uzun bir zaman olduğunu belirten Acar, "11 ay ama bana göre çok uzun. Beş yıl olmuş gibi geliyor. Onun yokluğunu o kadar çok hissediyorum ki...
Çünkü biz günün her saniyesini beraber geçiren bir çifttik. Kayahan ve ben evden işe giden insanlar değiliz. Bizim işimiz de evdeydi. Stüdyoya da beraber giriyorduk, konsere de beraber gidiyorduk. O yüzden yokluğunu her saniye hissediyorum. Bu 11 ay içinde hayatımdaki en büyük değişiklik evimizi taşımak ve bu albümü çıkarmak oldu" şeklinde konuştu.

"BAŞKA BİRİ OLAMAZ"

Herkes tarafından merak edilen "Ya yarın öbür gün karşına başka bir erkek çıkarsa ne olacak?" sorusuna da yanıt veren İpek Acar, "İnsan gönlü boşsa ya da eksikse doldurmak ister. Öyle bir şey benim şu anda aklımın ucundan bile geçmiyor. Çünkü benim gönlüm her zamankinden daha fazla Kayahan'la dolu. Benim gönlümün sahibi dün olduğu gibi bugün de Kayahan'dır" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —