Tarih: 18.04.2016 10:05

İntihar edeceğini mesajla bildirdi

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul'da özel bir hastanede uzman psikolog olarak görev Tülay Gülen'in (35) hayatına son vermesinin ardından yeni detaylar ortaya çıktı. 10 Nisan'da Caddebostan Kültür Merkezi'nin ikinci kattaki merdiven boşluğuna koyduğu sandalyeden kendini boşluğa bırakarak intihar eden Gülen'in avukat olan Ayça isminde bir kız arkadaşına intihar etmeden 30 dakika önce mesaj attığı öğrenildi.

ARKADAŞINA İNTİHAR EDECEĞİNİ SÖYLEDİ
Gülen, arkadaşına "Ayça, biraz sonra ben intihar ediyorum. Hiçbir şey sorma. Haberin olsun" dedi. Daha sonra tüm çabalarına rağmen Gülen'e ulaşamayan Ayça, hemen arkadaşlarını arayıp, "Tülay'a ulaşın" dedi. Ama girişimler sonuçsuz kaldı. Mesajı attıktan yarım saat sonra kendisini boşluktan bırakan Gülen, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

EVLATLIK OLDUĞUNU ÖĞRENDİ
Gülen'in yıllar sonra evlatlık olduğunu öğrendiği için canına kıydığı öne sürülmüştü. Kendisini küçük yaşta evlatlık alan annesi Nuriye Gülen, polise verdiği ifadede "Kızım intihar girişimine kalkışmadan 1 saat önce beni aradı. Sesimi duyduktan sonra akşam tekrar arar uzun uzun konuşuruz deyip telefonu kapattı" dedi. İfadenin imzalanmasının sonrasında ise "Yıllar önce kızımı bir başka aileden evlatlık olarak almıştım" dedi. Genç kızın da bunu yıllar sonra öğrenmesinin ardından kendisinde yarattığı travmanın etkisiyle canına kıydığı öne sürüldü.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —