Tarih: 11.10.2019 13:43

İnternetten tesettür mayo alınır mı?

Facebook Twitter Linked-in

 

 

Tasarımları ile fark yaratan tesettür mayo markası Mayovera, sadece internet üzerinden satış yaparak tüm dünyada müşterilerine ulaşıyor.

 

2015 yılında ilk koleksiyonunda yer alan, leopar desenli ve pul işlemeli mayo tasarımları ile aranan marka olmanın avantajını sadece internetten satış yapma avantajına çevirebilmiş bir marka. Elbette tasarımlarına, ürün kalitesine ve benzerini bulamayacağınıza inandığı için bu çok da zor olmamış. Ücretsiz kargo ile evinizde deneyin ve beğenmediyseniz sebep belirtmeden yine ücretsiz kargo ile gönderin, paranızı geri alın diyor. Evinizin konforunda deneme şansı, yol kat edip gittiğiniz herhangi bir mağazada denemekten daha iyi olduğu şüphesiz.

 

Yıllarla tüketim alışkanlıklarının değişmesi ile özellikle yeni neslin hızla benimsediği internet alışverişini, Mayovera tesettür mayo sektöründe ilk uygulayan firma. Mağazasının olmamasının hiç dezavantaj olmadığını belirten Mayovera, hatta mağaza açsak nerede olsa bilemeyiz çünkü tüm dünyaya ulaşıyoruz cevabını veriyor. Fark yaratan tasarımlarına ulaşmak isteyen müşterileri, Mayovera markasından her yaz satın alan müşterileri, internetten alışverişin konforuna alışmış görünüyor. En büyük sorunun, bedene karar vermek olduğunu belirten Mayovera, web sitesinde her mayo modelinin ölçülerine tüm detayı ile yer vermiş. Karasız kalan çoğu müşterilerinin, iki beden birden sipariş verdiğini, markamızın güvenilirliği ile uymayan bedeni rahatlıkla iade ettiğini belirtiyorlar.

Türkiye’de en fazla üç iş gününde teslimat yaptıklarını, tüm dünyaya ise ekspres kargo ile ulaştıklarını belirtiyorlar.

 

İnternetten tesettür mayo satın alınır mı?

 

Kalitesi ve müşteri memnuniyeti ile güvenilir Mayovera’dan alınır. www.mayovera.com Web sitesinden tüm modellerini detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Ve beğendiğiniz modeli online satın alabilirsiniz. Eğer kredi kartım yok yada internetten hiç alışveriş yapmadım derseniz, whatsappdan (0533 920 5883) ulaşıp, kapıda nakit olarak sipariş verebilirsiniz.

 

Özenli kalıp ve tasarımları ile tesettür mayo markası Mayovera ile tatile çıkmanın konforunu, internetten alışveriş kolaylığı ile yaşamak çok kolay.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —