Tarih: 24.10.2019 12:51

İnstashop

Facebook Twitter Linked-in

 

Instagram tarafından resmi olarak kullanıma sunulan bu özellik sayesinde kullanıcılar, instashop aracılığıyla satış yapma imkanı elde edebiliyor.

İnstashop Ne İşe Yarıyor?

E ticaret site sahipleri için büyük bir öneme sahip olan instashop sayesinde, paylaşılan fotoğraflarda ürün etiketi yapılarak kullanıcıların Instagram üzerinden direkt ürün satış sayfasına yönlendirilmesi sağlanıyor. Bu özellik Amerika Birleşik Devletleri'nde ilk defa kullanıma sunulurken daha sonrasında Avrupa ve diğer pek çok farklı bölgelerde kullanıma açıldı.

Kullanıcılar özel olarak oluşturulan katalog gibi sistemler aracılığıyla Instagram'daki profillerinden satış yapabilmek adına fotoğraflarla destek elde edebiliyor. Üstelik yapılacak özel reklam çalışmaları ile birlikte mevcut satışların çok daha yüksek seviyelere çıkması söz konusu. Pek çok farklı teknik detayı gerektiren bu işlemlerde, kullanıcıların bu cazip fırsattan yararlanabilmesi adına mutlaka bir e ticaret sitesine sahip olması gerekiyor. E ticaret sitesi olmadığı takdirde, ürünlerin yönlendirme yapılabileceği herhangi bir alan olmadığından dolayı özellik kullanıma uygun olmuyor.

İnstagram Satışları İçin E ticaret Sitesi Kurma

E ticaret sitesi açmak, güvenli bir platform oluşturmak ve kullanıcıların dikkat ettiği tüm özellikleri barındırmak adına ise profesyonel bir destek alınması artık olmazsa olmazlar arasında. Zira hangi kategori olursa olsun, rekabetin oldukça yüksek olduğu e ticaret alanında, kullanıcıların instashop gibi özellikleri dahi çok profesyonel bir şekilde kullanması gerekiyor. Bu tip ayrıcalıklardan yararlanmak isteyen kullanıcılar ise Omni Ticaret tarafından sağlanan imkanlardan yararlanması oldukça uygun ve aynı zamanda ekonomik.

Bu açıdan eğer Instagram üzerinden satış yapmak ve bir e ticaret sitesine sahip olarak kendiniz adına yeni bir gelir kalemi yaratmak istiyorsanız Omni Ticaret web sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Ticaret tarafından sunulacak olan cazip teklifler sizin için büyük bir fırsat yaratacak. Omni Ticaret yazılım çözümleri ile Instashop’u destekleyebilir ve daha fazla kar elde edebilirsiniz. Detaylar için https://www.omniticaret.com adresini ziyaret edebilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —