Tarih: 03.09.2018 14:37

Instagram fenomeni intihar etti

Facebook Twitter Linked-in

Instagram üzerinden fenomen olan ve paylaşımlarıyla para kazanan manken Sinead McNamara, şaibeli bir şekilde hayatını kaybetti

Meksikalı iş insanı Alberto Bailleres’in sahibi olduğu Mayan Queen IV’te tatil yapan ve paylaşımlarıyla para kazanan McNamara’nın cansız bedeni önceki gün teknenin arkasında bulundu.

Kendini asarak intihar ettiği tahmin edilen Avustralyalı mankenin 4 aydır değeri yaklaşık 700 milyon TL olan teknede çalıştığı ifade edildi. Tekne Yunanistan suları içerisindeyken bu olayın yaşandığı ifade edilirken, McNamara’nın ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı.

20 yaşındaki McNamara’nın ölümü hakkında konuşan yetkililer bir soruşturma başlatıldığını duyururken, ilk belirlemelerin sonucunda genç mankenin intihar ettiğinin ağır bastığı ifade edildi. Genç kadının bilinci kapalı vaziyette bulunduğunu ve hastaneye götürülürken yolda yaşamını kaybettiği açıklandı. Yerel basın, milyarder Bailleres’in tekneyi terk ettiğini ve Kefalonya Adası açıklarında demirleyen teknede McNamara ile mürettebatı baş başa bıraktığını yazdı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —