Tarih: 08.06.2017 19:45

“İnşaat Sektörüne önem verilmeli”

Facebook Twitter Linked-in

Gündoğan İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mümtaz Gündoğan, Konya’da İnşaat ve Konya’da Emlak sektörünü değerlendirdi. Hem Konya’da İnşaat hem de Konya’da Emlak sektörünün şehrin ekonomisine ciddi katkı sağladığını kaydeden Gündoğan İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mümtaz Gündoğan, “Ekonomimizin gündem maddesi olmaktan çıkarmamalıyız. Özellikle de ekonomimizin lokomotifi olan İnşaat sektörüne de apayrı bir önem verilmelidir. Çünkü İnşaat sektörü ülkemizin Ekonomisinin ana omurgasını oluşturmaktadır.

Konut üretimindeki hızlı büyüme, Üçüncü Havalimanı, Üçüncü Köprü ve Körfez Projesi gibi uluslararası alanda ses getiren projeler ile önemli bir büyüme ivmesi yakalayan inşaat sektörü önümüzdeki birkaç yıl içinde de Türkiye’nin etkinliği yüksek sektörü olacaktır.

Yine İnşaat sektörü aynı zamanda ülkemizdeki ekonomik gidişatın en önemli göstergeleri arasında yer almaktadır. Ülkemizin ekonomik alanda daha da güçlenmesi için inşaat sektörünün daha güçlü hale gelmelidir. Gündoğan İnşaat olarak Konya’da İnşaat ve Konya’da Emlak sektörde oldukça güçlü bir konumdayız. Gündoğan İnşaat olarak şehrimizin büyümesi ve refah seviyesi daha da yükseğe çıkarmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bizim firma olarak isteğimiz inşaat sektörünü destekleyen adımların biran evvel atılmasını ve sorunların da ivedilikle çözülmesini beklemekteyiz.

İnşaat sektöründe iş hacmi içerisinde kentsel dönüşümün de ayrı bir yere sahiptir. Kentsel dönüşümün yerli ve yenilikçi üretimi destekleyecek şekilde uygulanması gerekmektedir. Önümüzdeki dönemde inşaat sektörü açısından kalıcı ve hızlı bir iç talep artışı olacağına düşünmekteyiz” dedi.

 

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —