Tarih: 30.06.2022 17:06

ininal E-Pin Kodu Nedir? Epin Kodları Satın Al

Facebook Twitter Linked-in

Oyun severler ve internet alışverişi yapanlar arasında kullanımı daha yaygın olan ininal kart e-pin kodu ile online oyun içi satın almalar mümkündür. Yani online oyunlarda bir ödeme yöntemi olarak kabul edilir.  Oyun severler oynadıkları online oyunlarda ininal epin kodu satın alarak aslında oyun parası ya da kredisi de denebilir satın almış olur. Oyun oynan platformun parası ile yeni oyun güncellemeleri, oyun karakterlerine kostüm veya oyun karakterini yükseltmek için kullanılabilir. 

 

Genellikle online oyun firmaları bu e-pin kodu ile ödeme almayı tercih ettikleri için oyuncular da mecburen ininal e-pin kodu almaktadırlar. Dünya çapında kullanılabile bu ininal e-pin kodlarını oyun firmaları kendileri üretir.  ininal e-pin kodu almak içinde öncelikle akıllı telefonunuz üzerinden Google Play ya da App Store’ dan ininal cüzdan uygulamasını indirmek ve giriş yapmak. Daha sonra satın alma sekmesine gelip oynadığınız oyunu bulup firmayı da seçerek istediğiniz miktardaki tercihi seçtikten sonra ödeme onayı kısmına yönlendirilirsiniz. Burada ödeme alınacak ininal kartınızı seçersiniz. Ödeme alınacak kart ile firma bilgilerini kontrol edip devam et butonuna tıklayarak ininal e-pin kodunu almış olursunuz. Satın aldığınız e-pin kodunu diğer kısmında satın aldığım e-pinler sayfasında bulabilir ve istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. 

ininal E-pin kodu satın almadan genelde oyun içinde herhangi bir şey satın alamazsınız. ininal E-pin kodları 3-4 haneli olabildiği gibi 20-30 haneli arasında da olabilir ve gizli kalması için de sayı ve harflerden meydana gelir.  Satın almış olduğunuz ininal e-pin kodunu yüklerken oyuncunun numara doğrulama alanına oynadığınız karakterin ID sini girersiniz ve tamam butonuna basarsınız. Oyundaki kullanıcı adınız ekrana gelene kadar beklemelisiniz. Karşınıza gelen ekrana almış olduğunuz ininal e-pin kodunu girin ve tamam butonuna bastıktan sonra ininal e-pin kodunuz online oyun platformunuza yüklenmiş olacaktır. Artık dilediğiniz gibi ininal e-pin kodunuzu kullanabilir oyun karakterlerinize kostüm, aksesuar, item ve skinler satın alabilirsiniz. ininal e-pin kodlarını kullanabileceğiniz online oyun platformları adları ise şunlardır; 

PUBG; UC olarak nitelendirilen ininal e-pin kodlarını PUBG oyunun da kullanabilirsiniz. Bluehole tarafından geliştirilmiş olan oyun çok oyuncuya hitap etmektedir. 100 adet oyuncunun büyük bir alanda birbirlerini öldürmesiyle hayatta kalmak için çapaladığı oyun türlerinden biridir.

FREE FRİ; Üçüncü şahıs nişancı ile oynanır ve çevrimiçi aksiyon macera oyunudur.  Oyun 50 kişiye yakın oyuncudan oluşmaktadır. Diğer oyunlar gibi asıl amaç oyun içinde daha uzun süre ölmeden hayatta kalmak ve savaşmaktır. Oyuncular oyuna istedikleri başlangıç pozisyonundan başlayabilir ve oyundaki karakterin ömürlerini uzatmak için istedikleri silah ve malzemeleri almakta özgür bırakılmıştır. Bu oyunda da aynı şekilde ininal e-pin kodu yükleyerek oyun karakterinizi en üst seviyelere taşıyabilir ve oyun içindeki ömrünüzü uzatabilir böylelikle oyun içi amacınıza daha rahat ulaşıp oyundan daha çok keyif alabilirsiniz.

Ayrıca bir çok hizmetimizden biri olan QR temassız ödeme ile ödemelerinizi yapabilirsiniz veya dilediğiniz zaman ister cepten mobil uygulamamız üzerinden yada websitemiz üzerinden faturalarınızı bu bağlantıdan  ödeyebilirsiniz.

ininal.com  herzaman yanınızda!

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —