Tarih: 10.02.2023 15:51

İngiltere Sizi Çağırıyor

Facebook Twitter Linked-in

İngiltere hükümeti bu boşluğu doldurmak amacıyla başta Türkiye olmak üzere farklı ülkelerden bazı branşlarda sağlık personeli alacağını açıkladı. İngiltere hükümeti 100 binden fazla doktor, hemşire, diş hekimi, fizyoterapist, tekniker ve diğer sağlık çalışanı yurt dışından getirecek.  Ayrıca bu işlemlerde İngiltere Sağlık çalışanı vizesi alma konusundaki katı kurallar da bulunmuyor. Alınacak personelin denklik gibi sorunlarla da uğraşmayacağı belirtiliyor. 

Bu açıklamalarda İngiltere’ye gitmek isteyen kişilerin merak ettiği konulardan bir tanesini de eş ve çocuk durumu oluşturuyor. Açıklamada bu konuya da değinen İngiltere yetkilileri, eş ve çocuklarla ilgili bazı düzenlemelerin olduğunu belirterek;  İngiltere vizesi konusunda sorun olmadığını çocukların devlet okullarında ücretsiz olarak okuyabileceğini ve eşlerin de çalışma izni olacağını açıkladı. 

Personel Açığı İçin Sağlık Çalışanı Alınacak

HEREC Ltd. olarak İngiltere hükümeti tarafından açıklanan veriler doğrultusunda İngiltere'de oluşan ortalama yüz bin kişilik personel açığını kapatmak için İngiltere dışından olmak üzere Türkiye’den doktor, hemşire, teknisyen, diş hekimi, bakıcı gibi sağlık çalışanlarını İngiltere’ye getirmeyi hedeflemekteyiz. 

Şu an için NHS hastanelerinin yurt dışından gelen personel sayesinde ayakta duruyor olması hükümeti bu alanda harekete geçirdi. Denklik belgesi alınması ve vize almanın zor olması durumu şu an için uygulanmıyor. Türkiye’deki doktor ve hemşirelerin bunu bilmemesi sebebiyle Türkiye’den gelebilen çok az doktor ve hemşire var. Herec Ltd. olarak bu yeni kurallarla Türkiye'den 100 bin sağlık personeli getirmek için çalışmalar yapmaktayız. İngiltere hükümetinin koymuş olduğu kurallara uygun olarak çalışmanızı ve yaşamanızı sağlamaktayız. 

Sağlık Personeli Olarak İngiltere’ye Nasıl Gidilir?

www.herec.co.uk - linkine kaydınızı yaparak bu süreç ile ilgili ilk adımı atabilirsiniz. Web sitemizi inceledikten sonra bizlerle WhatsApp ya da Telegram uygulamasından görüşme yapabilirsiniz.  

Bu kayıt işleminden sonra Doktorlar için GMC Kurumu, Hemşireler için NMC kurumu, Diş hekimleri için General Dental Council kurumu temsilcilik yapıyor. Bu kurumlarla iletişime geçmek ikinci adımı tamamlamanız anlamına geliyor. Türkiye'de yaşayan bir hemşirenin İngiltere'de hemşire lisansı alması için önce 153 sterlin ödeyip Nursing and Midwife Council kurumuna kayıt olması gerekiyor. CBT testi sonrasında ise İngiltere vizesi için İngilizceniz B1 seviyesinde olma şartı bulunuyor.  

İngiltere’de İş Bulmak İçin Doğru Adres

Herec temsilcileri olarak bizler sizlere İngiltere'de iş bulma adına çalışma yapmaktayız. Sizlerde bu fırsattan yararlanmak için bizlerden destek alabilirsiniz. İngiltere'de mükemmel bir iş, yaşam ve kariyer fırsatı için bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Ailenizle birlikte İngiltere'de muhteşem bir yaşam ve çalışma fırsatı için bu fırsatı değerlendirmenizin tam zamanı olabilir. 

Aşağıdaki linklerden detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. 

Instagram hesabımız: https://www.instagram.com/metinukvisa/ 

Facebook: https://www.facebook.com/metemuratmetin 

İngiltere Hükümeti Tarafından Kabul Edilen Meslekler

https://herec.co.uk/kabul-edilen-meslekler/ ;




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —