Tarih: 24.10.2017 14:14

İndirimli Elektrik

Facebook Twitter Linked-in

Günümüzde tasarrufun önemi gittikçe artmaktadır. Artan insan nüfusu ve küreselleşme çabaları ortaya yeni fikirler çıkmasına sebep olurken, indirimli elektrik başlarda mümkün gibi gözükmese de günümüzde Tek Elektrik sayesinde mümkün hale geliyor.

Yeni düzenlemeler ile birlikte tek bir firmadan elektrik satın alma devri sona ermiştir. Başlarda yalnızca serbest tüketici limitini aşan üyeler istedikleri şirketten elektrik alma hakkını kullanırken, artık tasarruf etmek isteyen her müşteri limiti geçme sözü verdiği takdirde istediği firmadan elektrik satın alabiliyor. Günümüzde tasarrufun avantaja dönüştüğünü göz önünde bulundurursak, indirimli elektrik her müşteri için büyük bir fırsat sunmaktadır.

 

 

Kimler İndirimli Elektrikten Faydalanabilir?

İndirimli elektrik 2000 yılından beri gündemde olmasına rağmen ilk çıktığı yıllarda sadece yüksek kWh enerji tüketen fabrikalar tarafından kullanılabiliyordu. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), bir serbest tüketici limiti belirledi ve 2013 yılında yapılan yönetmelik değişikliği ile alt sınır 2017 yılı için 2400 kWh’a kadar düşürüldü. Bu aylık 82 liralık bir faturaya denk gelmektedir. Özetle, elektrik faturanız aylık 82 TL’nin üzerindeyse, serbest tüketici olabilirsiniz. 2017 yılı itibari ile Türkiye’de 10 milyon tüketici indirimli elektrikten faydalanabiliyor.

Tasarruf Yapmak İçin Tek Elektrik İle İletişime Geçin

Elektrik tüketirken ödeyeceğiniz fatura, kullandığınız kW miktarı üzerinden hesaplanır. Tedarikçiniz Tek Elektrik olduğu takdirde standart tedarikçilerinize ödediğiniz miktardan çok daha düşük bir miktarda ödeme yaparsınız. Yani kW başına ödediğiniz miktar düşer ve bu faturanızda ciddi bir indirim olmasını sağlar.

Web sitemizdeki indirimli elektrik hesaplama tablosu ile firmamızdan elektrik almaya başladığınız takdirde ne kadar tasarruf edebileceğinizi öğrenebilirsiniz. Elektrik kullanım bedelinizin yılda ne kadar olduğunu ve indirimli elektrik kullandığınızda ne kadar olacağını görebilirsiniz. Sizde elektrik faturanızı ucuza getirmek istiyorsanız, indirimli elektrikten faydalanarak tasarruf yapmak için Tek Elektrik ile iletişime geçin.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —