Tarih: 05.06.2020 21:36

İmplant Tedavilerinde Redent Klinik

Facebook Twitter Linked-in

Ankara'da diş tedavilerinin profesyonel merkezlerinden birisi olan adreslerimizi ziyaret ederek implant tedavileri ve fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz. Diş kayıplarınızın bir tane veya daha çok olduğu durumlarda alternatif diş tedavileri arasında sayılabilen bir uygulamadır. İmplant uygulamaları ile çene kemiğine titanyum vidaları yerleştirilmektedir. Bu alanın üzerine oturtulacak olan protezlerin diş kökü görevi göreceğini aktarmaktayız. Sizler de uzun süreli tedavilerden olan implant uygulamalarının ardından süreci takip edecek olan uzman hekimlerimiz ve tecrübeli ekiplerimiz sayesinde çene kemiğine hangi sürede uyum sağlayacağının yanıtını alabilirsiniz. İyileşme sürecini takip ederek uyum sağladığından emin olduktan sonra tedavinizi devam ettirecek olan uzmanlarımız sayesinde implantların üzerine protezlerin yerleştirileceğini aktarmaktayız.

 

Ankara diş polikliniği olarak Redent Klinik şubelerimizi Yenikent ve Bahçelievler'de açmış bulunmaktayız. Sizler de muayene aşamalarının tamamlanması ve sonraki tedavi süreçlerinin takip edilmesinde uzmanlığını sergileyecek olan adreslerimizden randevularınızı oluşturabilirsiniz. Bu sayede implant tedavilerinin sizler için hangi avantajları sağlayacağını da görebilirsiniz. Ömürlük olan bu tedavi sayesinde başarılı sonuçların devam etmesini sağlamak için ağız içi bakımınıza özen göstermeniz gerekmektedir. Bazı dönemlerde kliniklerimizi ziyaret ederek doktorlarımızın kontrolünden geçebilirsiniz. Bu sayede sorunsuz ve sıkıntısız bir şekilde protez kullanımlarınızı sürdürmeniz mümkün olacaktır. Uzun süre ve sağlıklı bir şekilde kullanmak isteyeceğiniz uygulamalar için bizlere ulaşmanızın faydalı olacağını aktarmaktayız. Çene cerrahisi uygulamaları arasında yer alan ve lokal anestezi altında gerçekleştirilen implant cerrahi işlemlerinde doktorlarımızın tavsiyelerine uymanız gerektiğini vurguluyoruz. Bu sayede uygulamaların devam ettiği aşamada ve sonrasında sizleri nelerin beklediğini daha net bir şekilde görmeniz mümkün olacaktır.

 

İmplant tedavileri için kimlerin uygun olduğunun yanıtını almak ve fiyatlara dair bilgileri edinmek için hiç çekinmeden ekiplerimizi arayabilirsiniz. Tüm sorularınızı sabırla ve hoşgörü ile yanıtlayacak olan uzmanlarımız sayesinde ileriki yaşlarda yaşayacağınız istenmeyen durumların önlenebileceğini göreceksiniz. Çene kemiğinin yoğunluğunun bulunmadığı durumlarda geliştirilen alternatifleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Sigara gibi zararlı alışkanlıkları kullanan kişilerde tercih edilmeyen bu uygulamaların öncesinde bu tür alışkanlıkların bırakılmış olmasına önem verilmektedir. Diğer uygulamalara göre daha fazla zaman alan, ancak buna rağmen daha kalıcı uygulamalar arasında bulunan implant tedavilerinde tüm detayları bizlerden öğrenmenize olanak veriyoruz. Gerekli tedbirleri almanız için titizlikle hareket edecek ve sizleri bilgilendirecek olan ekiplerimizle iletişime geçebilirsiniz. Böylelikle en erken yaşlardan itibaren, yaşınızın ilerlemesiyle birlikte yaşadığınız problemlerin de ortadan kaldırılacağını görebileceksiniz

Kaynak: https://www.redentklinik.com/




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —