Tarih: 22.08.2017 21:13

İmplant İzmir Poliklinikleri

Facebook Twitter Linked-in

İmplant, eksik kalmış dişlerin doldurulması amaçlı titanyum içeren vida şeklinde diş köküne yerleştirilen malzemedir. Titanyum malzemenin kullanılma amacı, çene köklerinin bu malzemeyi çabuk kabul edip doku uyumu sağlamasından dolayı titanyum malzeme kullanılır. İzmir’in geniş nüfusu sayesinde birçok ilçesinde oldukça yaygın olarak yapılmaktadır.

Karşıyaka İmplant Tedavisi Hangi Durumlarda Uygulanır?

İmplant, ağız içerisinde düşme ya da çekilme kaynaklı olarak boşluk meydana gelmiş alanda uygulanır. Diş eksikliğinden kaynaklı görünüş olarak da kişiler sorun yaşamaktadır. Psikolojik olarak etkilenmekle birlikte kişide konuşma bozukluklarına da yol açmaktadır. Tedavi tamamen zararsız olup yan tarafındaki dişlere de zarar vermeden uygulama imkânı vardır.

Hastanın hiç ağzında dişi olmasa bile bu yöntem üzerinden yapay dişlere sahip olabilir. Çürüğün sinirlere kadar inmesi durumunda implant tedavisi önerilir. Öncelikle küçük bir uyuşturma müdahalesinden sonra diş içerisindeki çürük sinirlere kadar temizlenir ve diş içerisi tamamen boş olarak bırakılır.

İçerisine salınan ilaç ile bir hafta kadar bekletilirsiniz. Bu ilaç diş içerisindeki mikropları öldürerek vida için uygun ortam yaratır. Sonrasında diş içerisinde herhangi bir sinir olmadığı için canınız yanmaz ve uyuşturmaya bile gerek kalmadan vida yerleştirilip üst kısmında dolgu malzemesinden diş şekli verilir. Yaklaşık birkaç saat sonra rahatlıkla yemek yiyebilir duruma gelmiş olursunuz.

İzmir İmplant Tedavisi Kimlere Uygulanmamalıdır?

Bu durum önemli bir tedavi olup göz ardı edilmemesi gereken bir durumdur. Radyoterapi görmek zorunda kalmış hastalar özellikle baş kısmı ve boyun bölgesi ağırlıklı olarak tedavi görmüş ise, yaşı küçük henüz daha kemik gelişimini tam olarak tamamlamamış kişiler, oldukça yoğun olarak sigara kullanan kişiler, yüksek tansiyon hastaları, şeker, hemofili, bifosfonat gibi hastalar implant tedavisi yaptıramaz.

İzmir’de İmplant Tedavisi Ve Fiyatları

Şehrin nüfus yoğunluğu ve sağlığa verilen önem çerçevesinde oldukça yaygın olarak bütün il ve ilçelerinde uygulanmaktadır. Hijyen ve hasta memnuniyetinin ön planda olduğu İzmir poliklinikleri bütün titizlikle işlerini usta ellerle devam ettirmektedirler. Yapılacak diş sayısı ve uygulanacak tedaviye bağlı olarak ücretler değişmektedir.

Yazı kaynağımız;
Yazar: My Nova Diş Polikliniği




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —