Tarih: 18.08.2017 10:30

İmamı gasp ettiler

Facebook Twitter Linked-in

Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi Çiftlik üstü Murat Balcı Camii’nden emekli olduktan sonra arkadaşıyla birlikte İstasyon Caddesi üzerindeki bir bankaya giden Sahit Turhan, emekli ikramiyesi olan 56 Bin 500 TL’yi çekerek bir poşetin içerisine koydu.

Bankadan ayrıldıktan sonra arkadaşı tarafından otomobille Fevzi Çakmak Mahallesi Kerim Sokak üzerindeki evinin önünde inen emekli imam Sahit Turhan, bir iki adım attıktan sonra yüzünü görmediği bir kişi tarafından saldırıya uğradı.

Evinin kapısının önünde, arkasından  yaklaşan bir şahsın kendisine yumruk attığını ve bu nedenle yere düştüğünü söyleyen Sahit Turhan, yerde yatarken bu kişiyle bir süre boğuştuğunu ve bu sırada kolundan yaralandığını ifade etti. 

Boğuştuğu kişiyi bırakmamak için çaba gösterdiğini sözlerine ekleyen emekli imam Sahit Turhan, daha sonra siyah bir otomobilin geldiğini ve içerindeki 2 kişinin araçtan inerek kendisine tekme attığını ve elindeki poşet içerisinde bulunan 56 Bin 500 TL’yi zorla alarak olay yerinden uzaklaştıklarını belirtti.

turhan.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —