Tarih: 13.07.2017 16:43

İlk Kulaçlarını Büyükşehir’le Atıyorlar

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'na bağlı olan Ücretsiz Spor Okulları yaz aylarında faaliyetlerine devam ediyor.

Ücretsiz Yaz Spor Okulları'ndan 6-12 yaş arasındaki çocuklar yararlanıyor. Yaz döneminde jimnastik, atletizm, satranç, masa tenisi, basketbol, voleybol, badminton, hentbol yüzme ve güreş olmak üzere 10 farklı branşta eğitim veriliyor. Çocuklar yaz tatilinde zamanlarını hem spor yaparak hem de eğlenerek geçiriyor.

Öte yandan Yaz Spor Okulları'nda en büyük ilgiyi yüzme branşı görüyor. Yüzme branşının dersleri Büyükşehir Belediyesi'nin Plaj Yolu'ndaki ve Sanayi Mahallesi Vinsan Tesislerindeki havuzlarında veriliyor. Dersler, alanında uzman antrenörlerin gözetiminde gerçekleştiriliyor.

Yüzme branşının derslerine çok sayıda yüzme bilmeyen öğrenci katılıyor. Bu öğrenciler antrenörler tarafından titizlikle takip edilerek, yüzmeyi stilli ve tekniğine uygun olarak öğrenmeleri sağlanıyor. Böylece çok sayıda çocuk ilk kulaçlarını Büyükşehir Belediyesi ile atmış oluyor.

Yaz Spor Okulları'nın jimnastik, atletizm, satranç, masa tenisi, basketbol, voleybol, badminton, hentbol ve güreş branşlarındaki dersleri de tüm hızıyla sürüyor. Yaz Spor Okulları bu dönemde çocukların ikinci adresi olurken bu durumdan en büyük mutluluğu ise hiç kuşkusuz aileler duyuyor. Yaz aylarında ailelerinin en büyük sorunlarından biri olan "Çocuğum vaktini nasıl iyi değerlendirecek" sorunu ise Yaz Spor Okullarıyla giderilmiş oluyor.

Yaz Spor Okulları'na başvurular ise sürüyor. Başvurularhttps://ebelediye.kocaeli.bel.tr/OnlineIslemler/SporOkullariBasvuruSayfasi adresi üzerinden online yapılabilir. Branşlara yerleştirilen öğrenciler bırakmış oldukları irtibat numaraları aracılığıyla bilgi veriliyor. Ön kayıtları kabul edilen öğrencilerin velilerine ulaşılarak başvuru formunu imzalamaları isteniyor. Öte yandan öğrenci velilerinin başvuru sırasında yanlarında öğrencinin 1 adet fotoğraf bulundurmaları gerekiyor. Yüzme branşı öğrencilerinden ayrıca idrar raporu isteniyor.

İlk Kulaçlarını Büyükşehir’le Atıyorlar

İlk Kulaçlarını Büyükşehir’le Atıyorlar

İlk Kulaçlarını Büyükşehir’le Atıyorlar

İlk Kulaçlarını Büyükşehir’le Atıyorlar

İlk Kulaçlarını Büyükşehir’le Atıyorlar




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —