Tarih: 12.07.2014 09:45

İlim Yayma Cemiyeti’nden Toltar’a ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Feyzi Utaş, şube yönetim kurulu üyeleri, Abdullah Köktürk, Hüseyin Kanca ve Dilovası Şube Başkanı Cemil Memiş, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret ettiler.

 

Ziyarette konuşan Şube Başkanı Feyzi Utaş, “belediye başkanı seçildikten sonra çok yoğun bir ziyaret programı içinde oduğunu bildiğimiz için tebrik ve ziyaretimizi, bu günlere ertelemek durumunda kaldık. Yıllardan beri tanıdığımız, iyi bildiğimiz, sürekli diyalog içinde olduğumuz bir kardeşimiz olarak kendisini belediye başkanı görmekten memnuniyet ve mutluluk duyduğumuzu belirtmek isteriz. Bu güne kadar sürdürmüş olduğu başarılarını belediye başkanlığında da sürdüreceğine olan inancımız tamdır.” dedi.

 

Başkan Toltar, İlim Yayma Cemiyeti Başkan ve Yöneticilerinin ziyaretlerinden oldukça memnun olduğunu ifade ederek, konuşmasını şu şekilde sürdürdü “yıllarca, özellikle üniversitedeki öğrencilik yıllarımda birçok emeklerini gördüğüm, desteklerini sürekli yanımda hissettiğim bu güne gelmemde büyük katkıları olan İlim Yayma Cemiyeti mensuplarının beni ziyaretlerinden büyük bir onur duydum.” dedi.

 

Sohbet esnasında Başkan Utaş, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın da üniversite öğrencisi olduğu sıralar İlim Yayma Cemiyeti yurtlarında kaldığını öğrendi. Utaş, sevinerek mutluluğunu dile getirdi. Öğrenim yıllarında, kendisinin öğretmeni olan Abdullah Köktürk, “öğrencimi bu günlerde görmek beni mutlu ediyor, tebrik ederim” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —