Tarih: 03.04.2017 11:03

İlhan Kesici, Kocaeli'ye geliyor

Facebook Twitter Linked-in

7 Nisan Cuma akşamı Otel Asya’da yapılacak programda İlhan Kesici “2017 ve Sonrası Ekonomik ve Siyasi Gelişmeler” konulu bir konferans verecek.

16 Nisan’da yapılacak referandumdan dokuz gün öncesine denk gelen zamanlama ve konuşmacının özellikleri dikkate alınınca bu tercih anlamlı.

Program konusunda açıklama yapan Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez, “bu konferansın referandum sürecinde en az durulan ve fakat insanlarımızın hayatını doğrudan etkileyecek ekonomi ile referandum tercihimiz arasındaki ilişkiyi konu almasının önemli olduğunu” söyledi.

Sönmez, İlhan Kesici’nin ekonomiyi herkesin anlayabileceği bir tarzda, güler yüzlü bir üslupla anlatabilen bir uzman olduğunu hatırlatarak, “gerilimden uzak hoşça bir sohbet ortamında bilgileneceğimiz bir toplantı olacağını ümit ediyoruz” dedi.

NEDEN İLHAN KESİCİ?

“Neden İlhan Kesici?” sorusuna cevap veren Ruhittin Sönmez “İlhan Kesici sıradan bir milletvekili değil. Partisinin bilgisi ve devlet tecrübesiyle temayüz etmiş isimlerinden. Partisi iktidar olduğu taktirde önemli bir Bakanlığa getirileceğini düşündüğümüz ve bu görevi hakkıyla yapabileceğine inandığımız, iyi yetişmiş bir vatan evladı. Entelektüel birikimi ve ülkemizi içeride ve dışarıda temsil kabiliyeti yüksek bir siyasetçi. Merkez sağdan, ülkücü kesime kadar, partisi dışındaki kesimlere de sıcak gelen bir isim. Her kesimle diyalog kurabilmesinde Anadolu irfanı ile evrensel kültürü harmanlayan birikimi kadar güler yüzünün çok etkisi olduğunu sanıyorum. Siyasetçilerde görmeye alıştığımız o asık ve asabi surat onda yok. İlhan Kesici’yi davet etmemiz toplumdaki bu beklentiyi de karşılayan bir tercih olsa gerektir.”

ADALETTEN YANAYIZ

Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez, “referandum kampanyaları arasındaki açık adaletsizlik var. Biz Kocaeli Aydınlar Ocağı olarak “adil ve dürüst” olmayan seçimlerin ülkeleri felakete götürebileceğini gören ve “güçlüden” değil “adaletten” yana tavır koyan bir sivil toplum kuruluşuyuz. Herkesin yemeğinin ücretini kendisinin ödediği yemekli toplantılar yapıyoruz. Entelektüel seviyesi yüksek, ülke meselelerini dert edinmiş samimi ve seçkin katılımcılarla çok nitelikli toplantılar gerçekleştirmekten onur duyuyoruz. Sayın İlhan Kesici’nin konferans vereceği bu toplantımıza da (0505 357 24 50 nolu telefondan) rezervasyon yaptırarak katılmak üzere bütün Kocaelili hemşerilerimizi davet ediyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —