Tarih: 20.12.2011 10:10

"İlçe başkanımızdan memnunuz"

Facebook Twitter Linked-in

Başkanı Civelek’e yaptıklarını söyledi. Özmen, “Sorumluluğumuzu biliyoruz. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz, 2014 ve 2023 hedeflerine adım adım ilerleyeceğiz” dedi. Çayırova’da tek liste olması için çok çalıştıklarını söyleyen Civelek “Kardeşlik birlik ve beraberliğimizi sağlamak için zorlandığımız ve uykusuz kaldığımız zamanlar oldu. Başbakanımızla siyaset yapmak, ilçe başkanı olmak isteyenler oluyor, kongrelerimize kavga gürültü bekleyenleri hayal kırıklığına uğratıyoruz.” dedi.

 

 

"SEÇİME HAZIRIZ"

 

Seçimlere üç ay kala çalışma yapan partilerden olmadıklarını belirten AKP İl Başkanı Civelek, yeni yönetim kuruluna seçilenlerden listeye giremeyen ve kırılan partililere kucaklarını açmalarını ve davet etmelerini istedi. Civelek, “Yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz ve hazırız. Yılbaşından sonra hızla çalışma süreci teşkilatlarımızı bekliyor, uykusuz günlere gireceğiz.”diye konuştu.

 

 

“GÜNAHINI ALMAYIN"

 

8 ilçede kongreleri tamamladıklarını yarın yapılacak Kandıra ilçe kongresinin ardından da ertelenen üç ilçe için görüşmelere başlayacaklarını belirten Mahmut Civelek, “Bu üç ilçe için çalışma yaptıktan sonra Genel Merkezimizden kongreler için tarih alacağız. Kongre yapacağımız üç ilçede birlik beraberlik sağlanacağından umutluyuz.”dedi. Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk’ün dürüst, düzgün ve çalışkan bir adam olduğunu söyleyen Civelek, “Şentürk, Kandıra’da sevilmiyor dedikodusu ile günahını alıyorlar. Kandıra’da yarın yapılacak kongrede tek liste olacak ve İlçe Başkanımız yeniden başkan seçilecektir. Kandıra’nın dedikodularla değil, şirin ilçe ve yoğurdu ile anılmasını bekliyorum” diye konuştu.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —