Tarih: 28.03.2014 12:32

İlaç gibi 3 puan

Facebook Twitter Linked-in

Gebzespor Teknik Direktörü Eyüp Tutçuoğlu önceki gün oynanan Kozlu maçıyla ilgili değerlendirmede bulundu. Tutçuoğlu, “Galibiyetimiz güzeldi ancak Hereke’nin kazanması sevindirici olmadı” dedi. 

 

Kozlu maçında alınan 4-1’lik galibiyet gazetemize yorumlayan Gebzespor’un başarılı teknik adamı Eyüp Tutçuoğlu, “Bu galibiyet, ‘Mücadele’ sloganıyla sezon başından bu yana bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza, Desteğini üstümüzden eksik etmeyen yönetimimize ve Gebze halkına, camiasına armağan olsun” dedi.

 

Tutçuoğlu Hereke Yıldızspor’un Büyükçekmece’yi yenmesinin hesapları aksattığını ifade ederek “Biz bu zamana kadar hep sabrederek puan kaybetmesini bekledik. Hedefimiz ligi Kocaeli takımlarının üstünde 1’inci sırada tamamlamak. Kalan maçlarımızı kazanarak Hereke’nin de puan kaybetmesini bekleyeceğiz” dedi. 

 

 

İlk yarı galip gelmemiz önemliydi

 

Kozlu karşısında iyi bir mücadele sergilediklerini ifade eden Tutçuoğlu güzel bir galibiyet aldıklarını altını çizdi ve ekledi: “Maçın ilk 10 dakikasında hakemin sürekli oyunu durdurması sonucu maça istediğimiz gibi başlayamadık. Daha sonra oyunu kontrolümüz altına alarak 38. Dakikada Yüksel ile golü bulduk. Devre 1-0 önde girmek ikinci yarının seyrini değiştirmek adına önemliydi. İkinci yarıda da rakibimizin açıklarını iyi değerlendirerek gollerin devamını getirdik ve güzel bir galibiyet aldık.”

 

Hakem farkı engelledi

 

Karşılaşmanın hakem triosunun maçın altında kaldığını ifade eden Tutçuoğlu şöyle konuştu: “Maçın hakem triosu gerçekten çok yersiz kararlar verdiler. Özellikle ikinci yarıda önümdeki pozisyonlarda geriden gelen arkadaşımız hakemin tam önünde olmasına rağmen nasıl ofsayt kaldırdığına inanamadım. Verdiği yanlış kararların yarısı doğru olmuş olsa maç en azından 7-8 farklı biterdi. Hakemler adeta farkın doğmasına mani oldu.” 

 

İyi bir oyun ortaya koyduk

 

Genel olarak iyi bir mücadele sergilediklerini ifade eden Tutçuoğlu, görüşlerini şu şekilde aktardı: “Hakem kararları oyun düzenimizi belli bölümlerde olumsuz etkilese de genel olarak seyircilere iyi bir futbol izlettik. Gebze camiasının, halkının, taraftarının, yönetimin böyle bir galibiyete ihtiyacı vardı. Bunu başardığımız için çok mutluyuz. Moralimiz ve özgüvenimiz birkez daha yerine geldi. Bu galibiyet taraftarımıza, yönetimimize ve camiamıza armağan olsun” dedi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —