Tarih: 07.03.2013 09:47

İl Tarım Müdürü’ne hayırlı olsun ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

 Ziyarete KASİAD Yönetim Kurulu Başkanı A.B aki Karaman,  Yönetim Kurulu üyelerinden Hüseyin Çoban, Mehmet Tabak, Fatih Bingül, KASİAD Gıda Komitesi Başkanı Mikdat Beyazpınar, Genel Sekreter Yusuf Arabacı ve Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Aydın ve Dış Ticaret Danışmanı Metehan Yılmaz katıldı.

 

Kocaeli İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne atanan İlhan ÖZEL'e yeni görevinde başarılar dileyen KASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Baki Karaman, "Gıda sektöründe faaliyet gösteren üyelerimiz bugün dünyaya açılmayı hedefliyor. Geçtiğimiz aylarda gıda ve tarım komitemiz ile Almanya, Belçika, Hollanda'ya organize ettiğimiz gezi ile olumlu izlenimler ve sonuçlar aldık. Biz inanıyoruz Kocaeli’nde ki Makine, otomotiv ve inşaat sektöründeki başarılı çalışmalar gıda sektöründe de gerçekleşecektir. Şahsım ve Yönetim Kurulum adına yeni görevinizin hayırlı olmasını ve üstün başarılar getirmesini dilerim .''dedi Kocaeli İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İlhan ÖZEL, ''Kocaeli tarım öncelikli bir il değil.

 

Siirt'te görev yaptığım yıllarda birçok başarılı projeye imza attık. İnanıyorum ki Kocaeli'nde de bu çalışmalar artarak devam edecek. Ayrıca ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim.'' Dedi. Yapılan konuşmaların ardından KASİAD Gıda Komitesi Başkanı ve Çağla Çikolata Yönetim Kurulu Başkanı Miktad Beyazpınar kendi ürünleri çikolatadan ikram etti ve başarılar diledi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —